Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZ SDA .. nema se tu šta više reći
a ostalim "šipak".... Bog je diskriminator.... jednim daje kocku šećera, a drugima šipku po guzi.
Biće ipak da je do tebe :D
@Freebjstxtme šta to konkretno?!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ono kad popiješ prvu hladnu pivu nakon mjesec dana posta, nema većeg zadovoljstva i nagrade
aaaa, zar joj treba mjesec da se ohladi. mijenjaj frižider csre
Sramota da se vidi koliko je Bosna nazadovala u poslijednjih 10 godina zahvaljujuci Islamu i Hodzama najvecim izdajnicima Bosne i Bosanskog naroda. Svako selo ima dzamiju za ispiranje mozga a ni jedno selo skolu, ambulantu i kulturni centar. Bosanci citajte Kuran i interpretirajte za sebe i vidite da nas zivot i nase Evropske vrijednosti nemju nista sa mrznjom i zakonima Islama. Ne dozvolite da vas hodze prodaju za svoje sitne koristi. Mi smo Evropljani a ne Turci i Arapi.
Ah kome ti to pricas.... nemos bit musliman a evropljanin. Nego ako si musliman onda si turicin arap... ti je to. Zatupljen narod. Mi bi trebali da smo turcima i svima njima evropa. A ne mi njima da se divimo.
Zar nije lakše skroz odbaciti religiju? Kur'an, recimo, je set pravila koje moraš pratiti i poštovati, jer u suprotnom te očekuje vječna kazna. Vjerske knjige su za ljude koji nisu educirani i odgojeni u duhu poštivanja osnovnih načela etike i morala. Kur'an nije potreban onima koji to poštuju i provode. Visok nivo samokontrole i samokritičnosti su sasvim dovoljni da ti budu putokazi u vođenju dobrog života za sebe i druge.
naravno, sad mogu da se najedu kolaca i svega ostalog i preko dana, a u toku Ramazana sve to samo preko noci....eh,ehh..nije to bas pravi post, al' hajd neka vam bude.. ja smazah porciju pistacija sladoled na Bajram..kad je bal, nek je maskenbal!:)
bas moj efendija, slast ovog dana moze osjetit samo onaj ko je postio cijeli mjesec Ramazan. Bajram Serif Mubarek Olsun
@moralno sta ces jarane to ti je domet mozga nisi ti kriv sto si ogranicen jbg :/
sine ti nisi prismrdio onoj stvari ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)