Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selam Alejkum Avdo Paliću, heroju otpora Bosanskoga... I svjedoče nepravde Međunarodne Zajednice koja te izruči genocidašima...
e moj kiticu..
Glasnogovornici Sda, cak i Sifet u dzamiju vidi se da je izborna godina. Islamska zajednica samo forsira pricu da se glasa za boookira, naredjuju hodzama isto. Otjerali narod iz dzamije forsiranjem sda.
Efendija da ti iskreno kazem sipuga Allahati...
Da je se ovaj genocid i zločine desio Albancima na Kosovu , Albanci bi Srbofilima ovo već pet puta vratili
Molimo Allaha da neprijatelje ove zemlje uništi i zabavi o sebi,da im potomci dožive haos u životu,da se okreću oko sebe i da im Sve pusto ostane
Znaci SDAovci nahebali
Zamolio bi braću Bošnjake i Hrvate da spuste tenzije, evo čitam komentare gdje se Srbende predstsvljaju kao jedni i drugi te prave razdor izmedu nas i pripremaju teren za Ruse, velike su geopolitičke promjene pred nama a Srbi i Rusi nam ne zele dobro, zele da idu dve do Istre. Braco mi se mozemo dogovoriti i dogovorit cemo se i vjerovatno uvjek biti zajedno kroz stoljeća. Dodik se javno hvali kako nas je uspio zavaditi, jedan divlji vepar.
Puko Koki. Ponavlja se kao isparana ploca.
🙉