Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudina!
MUFTIJA NAS UZ TEBE JE CIJELA RBIH!!!!
Zukorlić je seljachich i vojni dezerter po Zakonu BiH trebao je dochi i izvrshit svoju domovinsku chast i duzhnost. Ne sada kad je sve utihnulo, i kada neke druge administrativne brige i borbe traju. Sto se tiche institucije, ti aydo sikter tamo u one vashe vukojebine Rashke onlasti. >I nemojte se stidjet Molisorske i Klimentske Albanske krvi. No, imate i malo prava na BiH.. i sami Bosanci su glup genetski jednim dijelom ilirski drugim dijelom slavneski narodi.. eglen beglen.. show m.. st.. go, on,...
Sigurno je i njegovo ime uklesano na mezarju u Potocarima,i on ce kao vecina sada doci i poloziti cvijece na svoj g.rob
Stoko!!! Pustite covjeka da vas izvuce iz torova, pa da onom ugojenog i masnog Vepra ucutka ( sto je trebalo davno biti uradjeno, da je ijedne pametne glave). Samo ga pustite, I nastavite komentarisati do mile volje...on ima svoj pravac, zar mislite da ga se ticu plitki provincijski mozgovi. Muftija je Institucija!
Zukorlicu LEGENDO
vjerovatno ce i BMW-a registrovati u Srebrenici...
Smo im je jos ovaj trebao.
a sada i ovaj hoce licnu, mrs iz Bosne svi vi strani uhljupi dok nam niste totalno dohakali
Religije ce nam na kraju svima doci glave i to globalno!!!!
Muftija kralj....
japan mars u Kinu...
ima ljudi koji bi rado prijavili boraviste u Beču,Minhenu.....ali kako? A ima i onih koji bi radije zivili i u trusnim podrucjima poput Italije samo da vise ne gledaju ove odvratne njuske poput muftijine srpske.Sandze niste dobrodosli u Bosnu.
Al.lah te nagradio efe.ndija
Doci ce i to vrijeme kada ce Bosna postati zemlja Bosnjaka,a onaj popisko zvornicanin ce cuvati po Radalju i Brasini krmke.Zvcat ce se radovan,Dodik,Draza i.Mladic itd.
Bosna Bošnjacima!!!! Zivio muftija!!!!!
AK 47@ Ako su vam drazi srbi islamske vjeroispovijesti, onda se lijepo preselite u Srbiju i tamo se branite do milje volje, a nas bosance ostavite na miru. Mi nismo za podjelu ove drzave, za komade neke druge drzave. Zukorlic je jedan obicni varalica i kriminalac koji nastoji da patnju ovoga naroda a pogotovo srebrenicana iskoristi u vlastite svrhe.