Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osjecite mi glavu ako ste bilo gdje vidjeli BOSNJAKA da urinira po crkvama! Toliko o vjeri Genocidasa! ;-)
Islam je vjera,a ne sekta kao krstasi :)
http://www.vaseljenska.com/vesti/crkvu-u-kojoj-se-pricestio-knez-lazar-siptari-pretvorili-u-toalet-***niju/
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
lavor vode, pa splachi. Prezhivjeli smo i gore.
mislis o analnom prilagodjavanju? https://www.youtube.com/watch?v=AR1IkAP0ikc
@benjo ne otvaram linkove, ako imash neshto da izjavish, izvoli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
predizborne kampanje
Balijanderi evo provjerene informacije . Istina 10000% Par momaka su dovezli Svinju tesku bar 200 kg i 1000% je svinjska pišaća :)))
piš piš piš :) ) ) )
Aport Krmojedu :D
piš piš :)))))
Efendija...nije to poruka povratnicima uoci Ramazana vec obraz bolesnih pojedinaca koje je mozda i Dodo poslao jer ce sada izbori...mora se zavaditi opet jer jedino tako Dodo-Izebegovic-Covic ostaju na vlasti...ti pojedinci bi pisali i u Crkvi i svakoj Bozijoj Kuci ako im das petobnaku, cak bi i mamu svoju na.uzili Kad ce ovaj narod da se probudi i prestane da se lozi ko zadnji papci???????
Upravo to. Ne bi se bilo za iznenadit da je to i sam efendija obavio. Izbori su po citavoj BiH. Treba osigurati da je narod zavadjen i da svi glasaju za "narod zna", "zna se" i "svoje".
Seljak izađe iz sela ali selo iz seljaka nikad. .Urinirajte po kući materi u usta lagano se joj popišajte.
SAMO SE NAORUZAVATI I KAKA KRENU KRSTASI PONOVO ONDA SA NJIMA ZAVRSITI ZA SVA VREMENA - SRBIJA I HRVATSKA CE ABSORBIRATI SVE KRSTASE KOJIMA BIH NIJE DOBRA BEZ PROBLEMA, DOBIT CE ONI TAMO SVE, MED I MLIJEKO A ZEMLJE CE IZNIJETI SAMO KOLIKO MOGU NA CIPELAMA, OPANCIMA, CIZMAMA ILI NA BOSIM NOGAMA AKO BUDU SRETNI DA SE ZIVI IZVUKU...
Nisi ti Turcin. Ti si budala.
Hrvati vas vise mrze nego mi.
Ljudi vi stvarno niste normalni. Nemate leba da jedete ni jedni ni drugi, a nećete ni imati kad nemate bolja posla od pišanja po bogomoljama i preuveličavanja i naduvavanja svakog i najmanjeg incidenta do zla boga.
https://www.youtube.com/watch?v=AR1IkAP0ikc
Izgleda da je skrnavljenje bogomolja postao hobi u BiH.
Dragi Bosnjaci, ne dozvolite da vas obmanjuju, nego se uzurbano, tiho, organizirano i odgovorno spremajte za rusenje genocidom nam nametnute daytonske Bosne i stvaranje one prave i danas jedino moguce, bosnjacke Bosne bez mirisa tamjana i vriske s´vinja preklanih vratova u ranu jesen.
da tako je, dosta prilagodjavanja, ima i dokumentarac o takvoj bosni: https://www.youtube.com/watch?v=AR1IkAP0ikc
Sve se radi namjerno da bi se dolazalo da je BIH ovakva kakva jeste neopstojeca!!!! Ofirno pred izbore kao uvijek se radi na tome da se podizu tenzije! Nacionalisticke stranke dobiju na izborima i onda kao 4 godine pregovaraju nesta uz to sve zivo im placeno i zive ko kraljevi!! E hebem ja nas glupe sve redom! I bosnjake i hevate i srbe!!!!
Bosnjacima je potreban jedan hrabri, karizmaticni i nepokolebljivi lider koji ce okupiti ponizene I obespravljene dobre Bosnjane i povesti ih u odlucno oslobadjanje OKUPIRANE zemlje od srbo-ustaskih divljih plemena.
mislis ovaj lider: https://www.youtube.com/watch?v=AR1IkAP0ikc , steta sto nije duze ostao
Dragi moji, nikom duzni Bosnjani, valja nama opstajati i izboriti se protiv ove nemani davno pomucenog razuma, koji zadojeni mrznjom prema nepravoslavcima svakodnevno masu kamama, uvijek zedni i nezasiti kolicinama prolivene krvi njihovih im prvih komsija.
Vjerski objekti i svako ko se osjeća ugrožen da postavi kamere, posle pusti snimak pa policija se neće moći izvlačiti da nema informaciju o počiniocu. Jer kako vidimo policija ili je saučesnik ili pojma nema o svom poslu.
Ovaj cin je za svaku osudu, ali za sta je religija nego da dijeli ljude i izaziva ovakve tenzije.