Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČETNIK OSTAJE ČETNIK PA BIO ON U SELU ILI GRADU KAKAV JE BANJALUKA- S R A M O T A
Sta vam je ljudi. Riba uvijek smrdi od glave.
to je sve pitanje mentaliteta i \"inputa\" koji se stavljaju ljudima od mallih nogu. Ovime se pokazuje da je Banja Luka samo srpska dok se istodobno od Srba u Sarajevu prave zrtve i ljudi koji nemaju nikakva prava i koji su ugrozeni. Ne mrzim ostale vjere (cak sta vise), mrzim ovu vrstu politike koju sam ukratko objasnio a ne svidja mi se sto niko od nemuslimana nece da kaze istinu.
I sad ce opet Do.dik pricati kako su u Sarajevu ugrizeni Srbi a zaboravlja cinjenicu da ni tokom rata (a pogotovo u miru) nikada nije napadnuta ni jedna crkva u Sarajevu. Ni onda kada su granate padale na porodilista, pijace, bolnice, djecu.... Znam, sada ce neko reci da su to pojedinci uradili od kojih ce se ostali ograditi a ja cu na to pitati zasto ti pojedinci slicno nesto ne urade sarajevskim crkvama? Zato sto bi ih ostali (sarajlije svih vjera) zaustavili.
Treba ih pohvatati i ruke im polomiti,tako da im više ne naumpadne da urade nešto slično!
Joj samo nesto kukate,ko vas vise dira,pa bar jednom budite posteni,pa nije vise 92!
U svemu se slazem osim u tome da je Bakir vjernik.Kako moze covjek koji laze,krade i upusta se u vrlo mutne poslove biti vjernik?
Ne pravite SLONA od MUHE...hvala!
...amna ja bi tebe je.bo :-9
Ide Mile i tarabe broji.....
amna je srpkinja i to opterecena.cuj izetbegovica stavlja u istu ravan sa dodikom??koju je crkvu bakir srusio ili svojim djelovanjem pomogao da srusi ?to rade dodik i lagumdzija oni su ateisti i mracnjaci!muslimani vjernici ne ruse tude bogomolje a bakir jeste vjernik nije ko lagumdzija ni popom krsten ni hodzom ucen!
kad bi koji bošnjak srušio crkvu npr u sarajevu kakve bi bile reakcije
Mene ovo nije nimalo iznenadilo, da se je desilo sta normalno e to bi vec bila vijest, ovak sta drugo od genocidosa i rusitelja ocekivati
A sta drugo ocekivati od svrbskih terorista
Sta je ovo predizborna kampanja vec pocela unaprijed, pa su tako Dodik, Izetbegovic, Covic i kompanija vec zapoceli rusilacke pohode na dzamije i crkve itd.