Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radije ne bih nikakav imala, nego ovaj.
aa ovako izgleda passport bejha
Nije mi jasno kako je najskuplja kompanija dobila tender a osnovana je mjesec prije tendera !!!
Sad se moze van BIH
Ja Džasminu@PayPal izvadila onaj za kućne ljubimce :D još da ga pelcujem i brnjica....tamam :D
@PayPaI Džasmin šiptar.....to bi ti samo želio :) ti si bolan derpaš :D nemam ja ono što ti voliš...gurni krastavac hahahahha
a poso vrijedan 10 miliona...e moja stoko krezuba...
bice to stabilna dostava putovnica
Po nazivu i statutu stranke SDA nije nacionalna stranka i ona je kao takva 90-te kod naših roditelja muslimana lobirala da glasaju za nacionalne stranke Hrvata(HDZ) i Srba(SDS).Nakon izbora SDA je mogla formirati vlast bez nacionalnih stranaka, ali su opet izabrali koljače muslimanskog naroda.
Ko poslije izbora 2018. ušao u koaliciju sa SDA ne imao od srca poroda, ni muškoga ni devojačkoga, od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bela, rđom kapo dok mu je kolena.
Zasto ali zasto Bosna i Hercegovina ne kupi mašine za štampanje uposli svoje grafičare i ćao i tenderi i zastoji i nestašica pasoša....????
@Anakin Zato jer je mnogo jednostavnije kupiti gotov proizvod. Kad budes glasao za ekonomiju a ne nacionalizam Možeš očekivati odgovor.
To je jedina stvar što nam treba kad se dajemo u bijeg.