Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno je sto se uvijek kola po nevinim lomila, ali to je tako nazalost. Na svim stranama je tako, i kod srba i kod bosnjaka i kod hrvata. Oni glavni krivci, velike glave nikada nece ni biti otkrivene.
izdrzi dajdza, izdrzao si ti i gore, samo da znas da sam sretna sto si mi dajdza i ponosna samna tebe !!!
Molim vas da genocidnu k.rm,a.d samo ignorisete.. Jer oni nisu vrijedni trosenja vase tastature, a replikama njihovih postova im samo dokazujete da su uspjeli u namjeri zbog koje su i usli na ovaj sajt (da isprovociraju). Zato molim vas: genocidno k.r,m.e --> Ignore i eventualno prijava moderatorima koji su manje vise efikasni u brisanju njihovih komentara... P.S. ovaj post mozete kopirati.. Hvala
IZDRZI DAJDZA !!!
\"Prema podacima Tužilaštva BiH, u bivšoj kasarni Viktor Bubanj bilo je zarobljeno najmanje 200 srpskih civila, kojima nije bio saopšten razlog zarobljavanja, niti je protiv većine njih vođen krivični postupak.\" Balkan je cudesan prostor na kojem sjecanja na daleku proslost nikada ne umiru, a sve greske iz proslosti, po pravilu, osvete se u buducnosti. Ako se protupravno privodjenje Gvantanamo stila danas prihvati kao uobicajeno i opravdano od jedne strane, sutra ce isto biti primjenjeno od druge strane. Cemu onda cudjenje nad zvjerstvima pocinjenim u r.a...t..u.. iza nas, kada se upravo sadi sjeme m..r..z..nje za potencijalno jos gora z.l.o.d.j.e.l.a. u vremenu koje tek dolazi? Nemoguce je izbjeci pitanje koju tezinu imaju optuzbe za Gvantanamo kada dolaze od onih koji istim dahom opravdavaju identicno krsenje ljudskih prava u svojoj avliji?
jooohoo ba, šća prićaju ba ovi ćethnici,jjoo agrehesija,gehenocid,zloćina ćka JNA... ma mi smo ti ba multi-kulti gradžani &gradžanke,u Saharajevu ba tolke đahamije i dvorhane izgradžene da promoviraju multi-kulti gradžanstvo ba jooohoo ba,agrehesija joo jaro pljuć,bljuć,srać,grrr,brr..
GENERALNO: gadi mi se svi koji su se izhivljavali u ratu i sad to porichu. svi. gade mi se i ljudi koji pojma nemaju shta su bilo koji osudjeni uradili, a podrzhavaju ih, samo iz razloga jer pripadaju istom plemenu.
\"Ganić: Treba istraživati zločince koji su ubili hiljade civila u BiH.\" Prema tome, ovi su ocito nevini. Sve ispod hiljade se ne racuna.