Šta kažu stranke i građani
0
Može li Mostar biti glavni grad FBiH?
Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvaranje novih institucija u Mostaru i zatvaranje istih u Sarajevu. Odličan potez za Federaciju, nema šta. (smajli koji povraća)
Činjenica da se SDA nije pojavila ni na sastanku u OHR-u povodom stanja u Gradu Mostaru samo dokazuje da se SDA zahvaljujući svom dezorijentiranom lideru koji je upravo sam sebi dekretom zacementirao poziciju predsjednika SDA i u naredne tri godine, pretvorila u stranku opstrukcije, čiji je osnovni smisao postojanja postala borba za fotelje i nerješavanje problema u ovoj zemlji, a samim tim direktni saučesnik rušenja institucija Bosne i Hercegovine.
sda hdz sdp..su isprdak za sbb,svi ste vi fahrine ikebane sto virite iz guzice
Nije vazno koji ce biti glavni grad treba smanjiti broj vjerskih objekata u gradovima.
Prica carsija da SDA,SDP I SBB planiraju Tuzlu proglasiti glavnim gradom.
sandak je vladar bosne i hercegovine
@ena kazu da si j.e.b.e.n.a. pardon j.e.b.a.n.a.
Jel se SDP pojavio na sastanku??? Ako jeste nabijem ga na neku stvar skupa sa SDA.
bosna i hercegovina je sandak,Fahro tjeraj ovo sve je nase srbi hrvati muslimani zidovi neka sute,RADONCIC JE GAZDA i mostara i sarajeva i tuzle i zenice i medugorja citluka sirokog.
Nema potrebe za vise komplikacija.Izgradimo zid koji ce podijeliti Mostar i odvojiti one genocidne HDZ vampire pune mrznje tamo zapadno a ovamo graditi jos veci Mostar,obrazovati Mostarce da Bosna postoji mnogo prije Osmanske okupacije da ne gledaju Turke kao u Bracu,vratiti Pravoslavne u Mostar a ovi u zapadnom nek rade sta hoce,zatvoriti ih u kavez tamo,sta drugo kad se s njima ne moze pricati.
kad Mostar pokaže da može vladati svojim kantonom, onda cu biti medju prvima koji ce traziti da Mostar bude entitetski adinistrativni centar. do sada Mostar nije se pokazao uspjesnim da sprovodi zakone jednako u svom kantonu, pa kako bi tek onda bilo sa entitetom? Uspjeli bi napraviti jos podjeljenijim entitetom nego što trenutno i jeste
Koji Mostar, zapadni ili bliskoistočni ?
Mostar glavni grad Hercegovine! Hercegovina rullzzzzz! H*ba_la vas Bosna! A onda traziti ujedinjenje s Dubrovackom Republikom jer smo najslicniji Dubrovcanima. Koga briga za vas sjeverno od Ivan Sedla. Eto vam sljive, snijeg, maglu, kljukuse, klepe i kvrguse. LOL Da su 'rvati Hercegovine "malo" civilizovaniji, majke mi bi ovo odlicna ideja bila. Sunce, Neretva, more, Mostar, Boracko Jezero, Medjugorje itd. Jednom rjecju, CALIFORNIA. :D
'dje ce bolan ne bio Mostar biti glavni grad????? A Sarajevo? Sta bi mi sada citava Bosna trebala putovati u vukojebinu na jugu da bi naprimjer stupio u kontakt s administracijom? Smijesno.
@ajoj Po cemu si donio taj zakljucak? Upravo Mostar treba da bude "glavni grad" Federacije jer je jedini multietnicki grad u BiH. U njega se treba ulagati jer na njemu stoji i pada citava BiH. Za ove malo manje inteligentnije, glavni grad drzave je bilo i bice Sarajevo. Mostar bi samo reprezentativno nosio titulu glavno grada jednog od drzavnih entiteta, naime Federacije upravo jer su vecinski narodi Federacije u njemu halbe-halbe. Jasno?
MOŽE MALO MORGEN.................................................
Mostar nije sposoban da bude glavni grad svog kantona a kamoli entiteta