Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje je koliko ima pravih zanatlija. U glavnom se roba nabavlja iz Turske i preprodaje ovdje tako da su to više trgovine nego zanatske radnje... govorim za Sarajevo a možda je ovaj čovjek stvarno zanatlija.
@gooUser1584080734 upravo tako. i u Mostaru imaju fildzane iz Turske sa motivima starog mosta i slicno. malo je pravog lokalno proizvedenog, a pogotovo rukom radjenog. a cijene kao u Svicarskoj.
Turisti ti to ne razuminu. Trebo si kucat na taj ćup, LV Louis Vuitton i prodo bi ko halvu, imas umjetnost i bezparicu s jedne strane i kič i lovu s druge
Na Pik stavi izreklamiraj se malo sigurno ce dat rezultata!!
Pa na Pik,malo reklame preko Weba i slicno . Snimit koju reklamu.. Ta trebam tebi licno nacratat da svatio..
E da je ziv Murat otac Emira Kusturice on bi sve ovo posudje kalajisao...Nemanja takodje zna zanat ali se radije bavi hapanjem kamena drvanih kuca prodavanjem magle itd pa ga porodicna tradicija vise ne interesuje
Kakav ba Kusturica, sta pricas ti?
E moj Cuni, propade i ti.
Na stranu sve, ali ovaj bakarni sećerluk je za mene užasno ružan, ja tu ne bih držao sećer sa mi plate. Ista stvar sa slikama i reljefima u bakru. Jedino možda džezva ima smisla, ali ja mlađi su odavno prešli na espreso kafe, tako da nema tu neke vajde.
Ne podnosim kazandzije otkako je Štulić rekao Šerbedžiji da je kazandzija.
Gdje je vlada da pomogne ovakvim ljudima,koji održavaju porodicu i zdravu tradiciju. Ne mora se svaki tender pokrast majku mu,prebacite nešto i obicnoj raji
Mostarskom kazanđiji familija naručila džezvu iz Bosne- Koji idioti iz (bosne)
zasto im grad ne bi finansirao app za prodaju, web stranicu, marketing ozbiljan - dosta raje bi kupilo ove proizvode diljem svijeta
@testertestni1 a zasto se nebi registrovao na etsy? Zasto prva ideja koja balkancu naumpadne "zasto nebi drzava bacila pare na x"?
@BeetlejuiceSDA Na sta je sve SDA bacila narodne pare, ovo bi bila mizernost vjeruj mi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Je.eno, sta drugi reci
Idi na etsy braca
Prošla su vremena kazandžija, nećeš se ti od kuckanja leba najest
Nek auta prekucava
pa nek popravi bravu nije to skupo kupi se samo novi umetak
Nažalost većina ovih ne koriste adekvatnu zaštitu za sluh i pate od trajnih posljedica promjena sluha. Isto sam uočio i kod svirača, šumara, i građevinskih radnika. Ko ebe zdravlje, bitan je posao.