Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djikani iz Trebinja se jos nisu uspravili bas kao ni orangutani:))))
cuti i trpi....:)
Ja mislim da ovo Boookira i Bošnjake strašno nervira.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako su ušli da se okupaju... onda nek su oštetili i vrata,halal im bilo !
Pustimo policiji RS da riješi slučaj. Možda su ovo uradili i pripadnici nacionalne manjine iz reda bošnjačkog naroda, ko će znati. Imali smo slučajeva da sami pale auta i drugima, kako bi okrivili Srbe, a sve u cilju širenja nacionalne netrpeljivosti.
Dogovor Čovića i Dodika se realizuje.
Bojkojtujte onda kupovinu bilo cegs dok ste u RS-u. To je najmanje sto mozete uciniti. Neka jedu kamenje kad su divljaci
Ruke mu se osusile pa ko je da je.Sve bogomolje imaju pravo na postojanje i to nikad pravi vijernik uraditi nece pa ma ko on bio vec samo otpadi od svog naroda koji do podne mrze sebe a popodne citav svijet
Bitna je opcina centar
Trebinjac sam ovo se stalno desava ima mjesec dana. Nista novo za trebinje jer je grad pun idiota fasista i ratnih zlocinaca. Naravno ovo nije nikakva slucajnost sve je sihronizovano od dodika i ti ljudi koji to rade a rade i za pare i bice vjerovatno neko uhvacen a kao uvjek bude maloljetnik ili ima navodno problem s psihom..
nemoze se nikad necovjek osudit. Imamo susjede/komsije koji uzdizu i pretvaraju zlocince u heroje i sta ocekivat drugo od polusvijeta. Krmojebi drze do svog: ubi, zakolji, ponizi, unisti, opljackaj svakog ko nije "tvoj".
Ovu đamiju je sagradio islamizirani Srbin i ona predstavlja kulturno blago Srpske. Moramo zaštiti srpsku kulturnu baštinu.
@SrbinMusliman92 Nema islamiziranih Srba, samo posrbljenih Bošnjaka.
@CDS On je za sebe govorio da je Srbin. Nije tada bilo Boookira i Holidey ina.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Đikani propalice.
SDA se nece pocesati zbog ovoga. To je za njiHa druga drzava imaju oni svoje dzamije u sarajevu i Visokom. Njima dovoljno a djavlu malo
Hihihi
Kreteni ako zivite u kamenjaru, barem mentalitet poboljsajte a ne da vam je iz kamenog doba
bosnajcima ide na nerve napad na Osman-pašinu džamiju u Trebinju
Ide normalnim ljudima koji hoce da zive u normalnom i civilizovanom drustvu.