Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAJ BRATE MILI IDITE U GRADSKU UPRAVU,PUSTITE HASINE RADNIKE VIDITE DA SU POLA ASVALTA VEC URADILI JOJ STO SU MOMCI SREDILI,DIVI BRATE KO U STAZA U JAPANU OCA MI PERFEKT
a kale nekažeš ovoj gospodi iz gradskih institucija što troše naše pare, na kraju krajeva i njima smo kupili vozila i plačamo im benzin a nerade apsolutno ništa a što je još gore imaju ogromne plate. najlakše je kritikovat bjedu ti ljudi traže samo da im se isplati ono malo jada što su zaradili da mogu dostojanstveno živjeti. sramotno.................
Blokirati jedan od glavnih saobraćajnih pravaca u zemlji koji je bitan za opskrbu i rad privrede je iskreno po meni nezakonit postupak. Policija je odgovorna za slobodu kretanja u državi i samim tim ima pravo da svakoga ukloni silom. Skažem se, blokirajte institucije ili vozni park neke vlade ili skupštine, ovako ste samo državu i pojedince koštali stotine hiljada maraka troškova i izgubljenog vremena.
Gospodo vatrogasci i svi ostali koji blokirate puteve-ceste razmislite malo svojim\"mozgom\"i pomislite na ljude koji stradaju zbog vasih hirova.neko vam je vec dao sugestiju odnosno blokirajte INSTITUCIJE. Gospodo vatrogasci vi ste blokirali cestu sa autima-kamionima koje smo svi skupa vam kupili i jos trosite benzin koji vam placamo da bi nas na kraju jos zajebavali da nemozemo stici na vrijeme tamo kuda smo kao posteni gradani posli.Ukljucite malo i mozak i razmislite dali imate nasu podrsku posle takvih postupaka.
sto stalno blokiraju saobracajnice to mi nikako nije jasno. blokiraj brate Institucije koje su dovele do toga i ne pustaj ih vani dok ne rijese te probleme, u ovom slucaju gradsku upravu. kad zanoce na poslu naci ce rjesenje za sve.
bravo momci, nema predaje