Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma vi da iznjedrite 700 Ajnštajna, kaka fajda, kad nema potrebe za njima.... privatnik traži roba, a u javnim ustanovima se zapošljava stranačka rodbina... a o infrastrukturi da i ne govorimo
Na žalost nema mjesta optimizmu
Njemacka se zahvaljuje.
Diplomate?? E toga kadra nam fali, hahahhaha
svi im se smeju.....mislim što se nadaju boljoj budućnosti, khm, khm.....
vidim angelu merkel u publici, skautira
Ova na prvoj slici moj broj 🤣
A još boljoj u Njemačkoj i to isto dodajte u naslov
Prima li iko ove kad napisu u CVu da su zavrsili u Mostaru?
Sad svi na biro!
Da su bogdom iznjedrili trećinu tog. Bila bi nam bolja budućnost u zemlji. Pola jeben*h inžinjera im ne zna riješit malo složeniji statički problem 😂 Pu ma*ku vam ubleharsko, podobnu!! Isto vrijedi kako za Sarajevo, tako i za Tuzlu i Zenicu. O Banjaluci i Bihaću ne treba ni zborit.
Jos da su priznate morete sa njom guzicu obtisat Odnosno za javna prwduzeca dobro dodju a ako imas vezu da upanes i ne trebaju ti za to je Logos glavni.Da vam kazem pravo.mi.vas.je zao.Ali eto ne govorim to bez veze nego sto sam isto prosao prije 15 godina.Za tri mjeseca shvatis da te niko ne jebe 5 % i da nemas pojma ni ocemu.
Nadam se da cete naci posao u svojoj struci, ispuniti snove i da necete postati gastarbajteri, imigranti... Ograničenom Bosancu je sam otici u Njemacku, biti tamo ispodprosjecan gradjanin/Auslander i doci u Bosnu na 20 dana u godini. Tuga...
@fbUser1575798180 nek ti imas marku za kafe
Cuj iznjedrio, hahahaha
Bravo omladino, sada put pod noge, svijet vas ocekuje!