Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh djeco bosanska daj boze da to što prije dodje!!
“Pod budnim okom Sanjina Handzara”. Pa ovaj nikad ne bi zavrsio fakultet da nije šu_ka dao Sejidu Masnici. Opet, Sejid Masnica ne bi maknuo sa dvogodisnjeg studija bosanskog jezika da nije Elbise. Fakultet humanistickih nauka - Samo kvalitet!
Klasični ljigavi poltron i uvlakator. Nema kome se nije uvukao u guzicu da bi došao do ovog posla, a njegovu "stručnost" nema potrebe komentarisati. Tužno je na šta je spao Fakultet humanističkih nauka, ovakvi kao ovaj "viši asistent" samo narušavaju i ono malo ugleda što mu je ostalo.
Cijela porodica mu je takva. A ovaj je prvo proveo 10 godina na masinskom fakuktetu, jer mu mama nije mogla sredit 6 iz matematike. Onda dao guz Masnici i moze sve. Sramota na sta je fakultet spao.
asdasd
Hahaha po naslovu sam znao koje je sveuciskeu pitanju. Ne daj bože te građanske BiH
Nekadašnji su studenti simulirali gradnju pruge Brčko -Banovići.
Danas je Dan Republike i stari je popio malo na televiziji Lepa Brena i stari se sjeca ratnih vremena Da bi danas bilo bolje oni su poturali svoja pleca gazili hladne rijeke jeli koru s' drveca
bravo !
vise bi postigli ovi studenti ovako igrom nego 'profesionalni' politicari sa 20g iskustva..
Kad bude jedan predsjednik Bit ce to sigurno Gospodin Dodik ili Covic Muslimancine nemaju kapacitet za vise politike
Ima vise roma od vas hahaha, tuga ćemer i jad.
Kroz rešeto i kroz sito ustaše protjero Maršal Tito!