Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzani pajic,lijevi na slici 3 u bratskom zagrljaju s predsjednikom sveucilista i na slici 6-alfa i omega svega studentskog u mostaru.nije mu dovoljan univerzitet i koliko se tamo pita pa preko dzoica pruza pipke i na sveucilistu.sad je preuzeo i vijece mladih,naravno uz dzoicevu punu podrsku.ono sto je mirsad kukic u banovicima ovaj je medju studentima
I od ovih,,sto setaju,,polovina ce otici za po godine. To nece nasjekirati Akademika Covica,kako ga zovu na hrvatskom radiju ,,HB,,fasistu,ultranacionalistu i,,ober kriminalca,,kao ni ,,Grande Koaliciju ,,😋
Nema pomirenja sa UZP teroristima i obožavateljima, nek ova djeca rade nešto korisno, nek dodju na KLIX pa nek komentarišu ko i svi normalni ljudi..
Miran genocidni Turčine.
@kumStipe HAHAHHAHAHHA Hrvat/katolik koji je vodio genocidne pohode prije pedesetak godina govori meni da sam genocidan jer sam musliman, ima li išta u toj vašoj ujkanskoj glavurdi ?
Prema svim naznakama, Njemacka ce u potpunosti otvoriti trziste rada za sve zemlje zapadnog Balkana vec sljedece godine i to ce onda biti isti egzodus kao iz Hrvatske nakon ulaska u EU. Jutarnji list upravo objavio clanak da je broj stanovnistva u RH pao ispod 4 milijuna. Za 10 godina ovdje nece nitko zivjet nego starci, migranti i nasi vrli politicari.
Politicari borave tokom sedmice pa su vikendima van drzave. I nek ostane pusta i prazna Ovo nije drzava ovo je govnara!!
Mirna setnja, ne mere se tako nista sa ovom nasom cobansko seljackom bagrom, oni ne razumiju nista drugo osim psovki i nasilja
Sretnu se dvije Mostarke na ulici , pa kaže jedna drugoj: - Šta je bona, što me ne pitaš šta ima... - Pa šta ima? - Ma šuti bona, ne pitaj me!!!
Nakon prve setnje za mir, treba bjezati iz drzave. Tako me iskustvo uci