Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UZP-ovci aka katolibani ne mogu smisliti ovaj most. :))
Ma jok, Stari most nije simbol Mostara, već onaj pedokatolički penis na Humu........SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.IZABRAT ĆEMO VAM GA I NEĆETE TREĆI
malo si bolestan, nisam siguran da ima lijeka
smiri se, udahni, istrpi do vecere i kraja posta, pa mi ga mozes podojit
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Simbol grada koji su srušili ljudi koji i dan danas vjerovatno žive u tom gradu. Mostar je specifično apsurdan i podijeljen grad. Ali ako ovaj projektić nije nečija predstava i samopromocija nego naznaka promjene u mindsetu ... onda je to i više nego dobro.
"mostarski" studenti, a sva prezimena (osim Pilav) sa okolnih vrleti.
jos jedan fasista
UZP-ovci na aparatima :D
miran budi balingutane, sad je post navecer mi ga mozes posisat