Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za djecu i organizatore.
Bravo djeco!
Bravo djecico!
Svaka cast.Poslati svim skolama na obje strane grada uputstvo kajo da dodju do sadnica i da svi sade.Ti je grad u kojem ce uz ovo povecanje temperatura biti pravi pakao ljetos i svajo drvo je spas. Nastaviti akcije i po ulicama sa sadnjom.
Konačno nesto pozitivno. Bravo
Svaka cast.Poslati svim skolama na obje strane grada uputstvo kako da dodju do sadnica i da svi sade.To je grad u kojem ce uz ovo povecanje temperatura biti pravi pakao ljetos i svako drvo je spas. Nastaviti akcije i po ulicama sa sadnjom.
ovo je i moja generacija zarađivala.pa sam izgubila lopatu😂
Bravo Mostarci,svaka čast, naši ljiljani iznad grada ⚜️⚜️🇧🇦🇧🇦❤️❤️
Bravo. Svaka čast za sve zaposlenike i učenike ove skole. Tako se voli domovina.
cestitke djeci,nikad nemojte pitati sta vam je domovina dala,uvijek gledajte da vi njoj dadnete nesto,jedino tako ce vam se vratiti ono sta zasluzujete