Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što onda Srbi ne vole nikoga osim Ruse? Oni uvijek vole onog ko ne valja. Miloševića, Karadžića, Mladića, sad Ruse...
Zar ti nisi na dodikland openu?
Bas lijepo zbor. Samo kad bi se ovcice sve tri vjere vodile zapisima iz svetih knjiga divno bi bilo na zemlji!!
Ovi dole indijanci sto spominju rat i vjeru iz reda pravoslavaca nisu nista bolji od Isila koji je jak od 90ih u BiH (kad kazem Isil mislim na one sto bi se raznosil u ime Alaha) Ne znam koliko imas godina ali ocigledno da ne znas neke stvari izmedju religije i rata. Ovaj iz Mostara sta mislis koliko je godina imao za vrijeme rata? Svako ko spominje rat i zeli osvetu ili sudi ljudima kojima ruke nisu krvave treba poslati u Ukrajinu na "poligon".
da narocito kako vi volite drugog i drugacijeg.ne trebas ti to govoriti drugima osim svojima koji ne mogu da zive niskim kao ni sami sa sobom
Svi smo braća po Bogu. Ako se tvrdi da je svijet nastao od Adema/Adama i Have/Eve onda smo svi braća.
I podanici incesta. Samo logika progovara