Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokupio klošar ideju od momaka koji se u subotu spremaju da posjete "jamu"! Prije toga su očistili prilaz i sve pripremili, da bi Muftija uletio klizeći!
Ja Srbinu ne vjerujem i kada se sretnemo u lovu, ne dam mu iza leđa da me obilazi, samo ispred,na oko☝️
Pravoslavnu crkvu u Mostaru su zapalili Bošnjaci u redovima HOS-a.
@gooUser1575752724 Bosnjaci u redovima HOSa nisu Bosnjaci, ni muslimani kao sto ni oni Srbi koji palise dzamije u redovima vrs nisu pravoslavci. Govna i jedni i drugi.
@Raskrinkavanje Ma nije valjda, Jadan nebio pa sav belaj i polazi od religije, nasa vjera je prava i oni su pogan itd.
U jednoj turi.. nadrapali ovi i oni.. u drugoj oni i ovi..deadmatch
Volio da sve ovo nije glumatanje, ali previše je glume...
Tako treba, mir među ljudima dobre volje. "Sve žrtve zločina zaslužuju vjerničko i ljudsko saosjećanje, dostojnu sahranu i ovozemni smiraj." Jednako mislim da komunističke žrtve Bleiburga i križnog puta, zaslužuju isti tretman, a ne organizirane prosvjede.
@VinkoGof Po cemu sve strpati u jedan kazan, i one moje sto su ovi tvoji iz Blajburgha poklali ni krive ni duzne, u isti kos sa njma e ne moze.
Malo isforsiranog kopiranja Hrvatske?
@ZeljkoMutnogPogleda malo se mirimo.. pa cemo da se bijemo
treba ove odmah u zatvor poslati sto slave ove stvari......sad su poceli slaviti iz drugog svjetskog rata a kad im i toga ponesta onda ce iz prvog sv. rata pa iz vezir kara mehmedov napad na beč pa onda napad rimskih legija....bolesno bolesno
E moj Muftija sa dželatom pod ruku
Muftija pitaj tog episkopa zašto se SPC nikada nije ogradila od genocida i agresije. Zašto su njihovi sveštenici pozivali na čišćenje Istočne Bosne od TURČINA. Jel to piše u Bibliji, Načertaniju, SANU1, SANU2, Ivo Andrić, Njegoš? Ko je autor toga?