Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@StGeorg Niko se nebi slozio sa međunarodnom presudom.Ali to su činjenice koje se nebrišu.U jednu ruku Hrvatska je pomagala Bih(prijem izbjeglica,prijem ranjenika,doprema ABih naurazanja itd)A u drugu ruku je odmagala,odabirom nacionalista u vrh Hrvata,koji su sistematski zatvarali Bosnjake u logore,ubistva,silovanja itd.Mnoge Hrvatske brigade su uvucene u sukob sa Armijom.Zbog toga je vrh osuđen,bolje nego cjeli narod.
nema većih nacista od ovih yebaca magaraca iz zapadnohercegovacke vkjbine
Samo tuzba... Sve ostalo je supljiranje
UZP NE ZABORAVITI NIKADA
I sta ste postigli s tim na kraju?
Sad se pitam hoce li iko od vas krenuti vec sa tuzbom za naknadu stete i psihickog bola po presudi Haskog tribunala UZP- u i Hrvatskoj ili cete im to tako velikodusno pokloniti
PISAM MU SE U USTA KO MI BLOKIRA I BRISE LAJKOVE
Stop džamijskom glasovanju i preglasavanju hrvatskog naroda!
Herceg Bosna jača nego ikada! Podrška za heroje koji su nepravedno osuđeni!
podrška za tvoju mamu
@TvrtkoKralj63 hos praljkovace gutljaj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)