Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To radi hdz crvi i crkveni prvasi. Mamu im fasisticku.
Ali huligani su na vlasti.
Ali huligani su na vlasti.
10 ljudi u prosjeku minuta po spomeniku = 70 minuta za ovih 700 unistenih. I niko cuo ni vidio? I vama bagro jedna koji sebe naziva 'europejcima' nesto dati? Ma samo pustahija i kamenjar je za vas, znao je Tile s kim ima posla zato vas je i tlacio.
Zar ima još antivašista u Mostaru?? E moji drugovi zakazali ste 90ih i evo šta smo doživjeli svi. Krvavi rat za Balkasku mafiju i još danas nas tjeraju po svijetu. Dignite se i pravite revoluciju, od priče nema ništa.
Najveci fasisti 21 stoljeca bit ce tzv antifasisti.......
Zna svako da iza ovoga stoji Dragan Čović zato više nikad neće ući u Predsjedništvo BiH. Ove godine Komšić, 2026 ćemo već naći nekog drugog. Bošnjaka ima 2 miliona u ovoj državi, Hrvata možda 250.000. Vidjet ćemo kome će se prije dosadit da se inati. Ja rezervne države nemam, samo BiH! 🇧🇦
Možda je udruga evropske kulturne baštine organizovala poetsko veče sa temom : "Bejaste li, braćo moja mlada, da l' bejaste vi na groblju kada"? Pa omladinu ponela atmosfera...
Djeca se malo zaigrala