Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li koji katolik u tom antifasistickom udruzenju?
tomo blentove nisam komentarisao ni partizane ni cetnike nego ovo antifasisticko udruzenje sto se partizana tice oni su pobili vise naroda od cetnika i to nakon 1943 kad su cetnici presvukli dresove. s sto se ustasa tice e ti su zayebali i jedne i druge podebelo. A sto se antifasista tice oni nisu po definiciji komunisti glupane.
greska vecina nas je bila u Handzarcima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Legenda od covjeka. Velikan nad velikanima
Suza suzu stiže. Buahahahaha. hebo vas Tito.
Uspomene na druga Tita nikada neće izblijediti a posebno kod Muslimana, kojima je Tito dao državu i status naroda, tako da su bosanski Muslimani nakon 500 godina postojanja na na ovim prostorima kao etnička i vjerska skupina postali ravnopravan narod sa drugim narodima koji su živjeli u zajedničkoj državi. To je glavni razlog zašto Muslimani smatraju Tita ocem nacije.
Tito jeste bio veliki drzavnik i jeste bilo bolje mnogima u vrijeme komunizma u odnosu na danasnje stanje. Narocito u BiH. U materijalnom smislu. ALI. Direktno slaviti rezim koji je npr. podijelio Sandzak izmedju Srbije i Crne Gore i time politicki jos vise unazadio Bosnjake na Balkanu je ili stvar neznanja/zablude ili cisti mazohizam.
druze tito ???????????????!
Ima vise od stotinu clanova . Bas su masovno okupljeni hahahaha. De bola Tito umro , njegova diktatura prnula u sisu , stavljen je na listiu najvecih masovnih ubica u svijetu a vi ga velicate . I onda se cudite Srbima sto velicaju Karadzica i Mladica
svi posenilili, ne sjećaju se šta su juče jeli, a sjećaju se kako su nekad švabe s drugom ganjali
Slika s Poljuda možda jeste obišla cijeli svijet ali svijet se smijao tome na isti način način kako se smijao dok su korejci lili suze za voljenim vođom. Ovi likovi koji na ovaj način veličaju lik i djelo jednog prvenstveno tiranina i zločinca a tek onda državnika su za žaljenje
jedni obozavaju inplacu za Je Be Teom. drugi ga mrze a treci ga mrze manje. dobro je pa jedemo ovim kasikama. niko sa ovih prostora nije nista posebno al nek svako serenda da je najbolji ako se bolje osjeca.
malo nas je, al nas ima.✊