Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostarke su bola jake k'o beton 💪 👏👏👏
👍💫🎯💥 Znajte da vas lazu i prepadaju kada kazu da znaju za koga ste glasali. NE DAJTE SE UPLASITI! UZIMAJU VAM BUDUCNOST. UZIMAJU VAM DJECU! UZIMAJU VAM ZDRAVLJE! UZIMAJU VAM DOSTOJANSTVO! OTPOR!
Nikom na ovom svijetu ne zelim ovu opaku bolest... mališanima pogotovo... najljepši i najosjećajniji dan je za mene bio dan, kada sam donirala moju vlastitu kosu, nakon teske borbe protiv raka... svima koji boliju, zelim srcem i dušom pobjedu ✊✊💪☮️
@gdjica_zlica♥️ zlice ljepoto mila 🌸🤗😘♥️♥️♥️♥️♥️ Dobro sam, Super sam 😇 uvijek se zahvaljujem dobrim ljudima koji su mi pruzili podršku u teškom vremenu... Ti si isto činila iako je ovako viritualno, meni je mnogo značilo 💐🤗😘😘♥️♥️♥️ Hvala ti dušo mila 😘😘 čuvaj se.