Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno... neka EU cuje sramotu kojom covicevi europejci siluju demokratiju na ovim prostorima.... sve ce to doci kad tad na naplatu....
Biti ce pocinila samoubistvo. Dva metka u straznjem dijelu glave.
@StipeDomagoj jes vidio kako kliksaši poznaju tematiku. Preko 200 pluseva dobio komentar samo zato što se spominje Čović a u biti izbora nema jer bošnjačke i "gradjanske" stranke hoće da dijele Mostar jer su u manjini a ne žele Federaciju jer su u većini. U Mostaru žele ono što ne daju u Federaciji.
bravo Irma, svaka ti čast
Tuzite i OHR i Inzka oni su postavlj3ni da do ovakvih stvari ne dolazi , da smo se mogli dogovarati nebi rata u BiH nikada ni bilo .. Cim i ovo malo stranaca ode opet cemo se poubijat 100 %
Mogu li Hrvati u BiH tužiti državu BiH zbog bošnjačkih glasova Komšiću? E otprilike tolike šanse za uspjeh i ova ima, ova reklama i članak su najviše što će postići.
ako moze francuz tuziti sto za njega ne glasaju samo francuzi onda moze!:))))
@lale gator francuz nema tri predsjednika, 15ak parlamenata , isto toliko vlada . nitko se s nasom bih ne moze usporedit jer ovo nema niđe ( a i đe ima nije vako)
Ma ne mozes ti sa katolibanima izaci na kraj
valja po ovoj zimi ustati naposo al zato kad nakraju mijeseca kane 550 marki stame briga
Pa mogao bih i ja tuziti drzavu al ce to opet platiti porezni obveznici u bosnjackom dijelu Federacije, nece Hrvati i Srbi sigurno
Nisam znao da kad kupujes neka dobra koja imaju pdv osnovicu traze da se izjasnis sta si po nacionalnosti?
pitame danas migrant kolka tije plata reko 200 eura kae hajiti snama
reko šefe tesko ovo dignit kaye tesko sabite dignit a nije tesko otic na bankomat i dignit 375 maraka
upravosam dobijo nacukama 90 maraka cujemose za nekije petnestak dana
da odem kod psihijatra ispricam mu stame sve muci cojk bise ubijo brez razmisljanja
otkad redovno pijem leksaurine cini mise dase stanje udrzavi popravlja
Pa sto Inzcko to ne rijesi,on je tata glavni,tako kazu svi osim Dodika,a laze vas kako cete u EU,hahaha,hocete al nikad
Borba za stolicu...sada sudskim putem. :-D
Dobila si svojih 5 minuta pažnje.
Prepali se HDZ ovci da ce izgubiti , vide hrvati da su ih opljackali pa nece da glasaju za njih na opcnskim izborima, na drzavnim i federalnim glasaju jer ih isprepadaju ugrozenosti.
svka čast, kapa do poda bar neka neko ima "m..." u ovoj usranoj državi
Svaka čast. Bar neko nešto da uradi.