Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast djevojko.
ima kod nas pametnih ljudi,samo je steta sto ih drzava tjera odavdje..a ovo je dokaz onima koji kazu''et nek smo mi pametni'',na nas broj stanovnika mi imamo pametnije ljude od vecine drzava samo sto ih nazalost ne znamo iskoristiti u punom kapacitetu
ens: Mozda imamo inteligenciju, ali imamo i primitivizam koji sve odvuce u propast. Kod nas, na zalost, astronomija nema bas najbolji kurs. Puno bolje prolazi astrologija, pogotovo ako je dostavlja Pink!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Reći ću dvije stvari, jednu veselu i jednu tužnu konstataciju.. Bravo Tea, naši sugrađani imaju jako veliki kapacitet, koji dokazuju na renomiranim institucijama (Goddard Space Flight Centar)! Žao mi je, što Tea i njoj slični predstavljaju "odljev inteligencije" pretočen u primjer u praksi, ali nije do njih..
Aferim.
Pametna prelijepa Hercegovka
to kad je gledala kako granate padaju pa skontala da ima i zvijezda tu negdje...pa je jadnicu zainteresovalo
nick ti je ono...pravi ,odgovarajuci:)
Svaka cast i sve najbolje kako na privatnom tako i na poslovnom planu djevojko.
Napokon jedna pozitivna vijest, a šta će drugo biti nego nauka, jedina stvar "zlata" vrijedna.
da nije bilo tita nebi bilo ni nasa-e
Oni su tebe jedva čekali, moje dijete! samo da se upecaš na njihovu "ponudu", zelembaće, tutnjanja okolo i naokolo... Jer, sve su uradili što bješe moguće da ti ne ostaneš u svojoj zemlji BiH (ne u Bošnjakistanu!) i da svoju inteligenciju i ljubav za znanjem i naukom ovdje ostvaruješ i živiš! Znam desetine stručnjaka iz BiH koje su pridobili na Zapadu (prethodno mi Zapad uništivši domovinu) i kojima sada, radi svih beneficija tamo, para, auta, kuća..., ne pada da se ikada više vrate! Jer je droga para & materijalizma čudnovata! Milijarde se drogiraju 24 sata! Inače, ovaj tvoj odlazak, i hiljada i hiljada mladih Bosanaca (ne, Bošnjaka!) jeste savršeno odrađeni američki job u inostranstvu!
Najlakse je prebaciti svu krivnju i odgovornot na druge. Time se peru ruke od sopstvene odgovornosti, zar ne? Krivi su MZ, EU, SAD, neki narod, ali ne onaj kojem imenitelj krivca pripada, globalno zagrijavanje ili zahladjenje, losa nafaka, mala sadaka, situacija 'vaka- 'naka .... Po meni, krivi su oni koji su sutali kada se nije smjelo sutati, a sada kada su dosli po njih vicu na sav glas, a bio bi red da usute!
Mlada, lijepa, pametna, uspješna, jednom riječju - Bosanka.
@arieltrix:"Mlada, lijepa, pametna, uspješna, jednom riječju - Bosanka." Za takve poput tebe i Mevlid je bio Bosanac, dok nije zapucao na americku ambasadu. Treba udopuniti onu izreku o beskraju ljudske gluposti i dodati jos LICEMJERJE. Stvarno nema kraja ljudskoj gluposti i bosnjackoj dvolicnosti!
Zaboravila si da odrecituješ neku prigodnu Karadžićevu pjesmu kao "Siđimo u gradove da bijemo gadove"
Heee da ti je ime Sefika cjenili bi te vise...
Donirao sam i ja prije nekoliko trenutaka dvadeset maraka, a da mogu donirao bih još više :) :) .
i ja sam donirao 1000Km.Nebitno sto se vidi:)
@ Toni.Simon.792 Poslao sam preko jednog prijatelja koji radi sa njima. Donacija je donacija, pa makar bila i jedna bosanska marka :) .
Nego javi ti nama ako se šta sprema da nas udari jer bi bilo dobro da uzmemo još kredita kod MMF-a.
Uporna cura nema sta.
I pored tolikog znanja Tea je neznalica u "poslu". Da je samo nazvala Zukorlica i zamolila ga za organizaciju sve bilo gotovo za "jedno putovanje":)
Ne bavi se Tea tom vrstom zvijezda. Mufti nije zvijezda na nebu, on ti je kako bi prost narod rekao, "bosnjacki selebriti"!
Temim je bas mostarsko prezime a nemoze nam niko vise nista, Tea je jaran sa Darth Vaderom
Ako bude drzala govor ja bih ovo stavio u uvodnu spicu: http://www.youtube.com/watch?v=-bzWSJG93P8
@ Brusulje Pa zna se ko je, kome pripada, i kamo naginje šejh Muminović!
Evo primjera šta rade Amerikanci, planski, podlo i lukavo: naprave rat u jednoj zemlji, rasture je, onda "omoguće" najboljima da napuste svoju zemlju i postanu dio inteligencije koja unapređuje njihovu (materijalističku) kulturu Pax Americane... Slično su radili turski janjičari sa pravoslavnom bosanskom djecom, hiljade ih je oteto (kidnapovano) bukvalno iz ruku roditelja, da bi izgrađivali osmanlijsko casrtvo! Zato je Aleksa Šantić pjevao: ...ostajte ovdje! Klixovci, ne idite nikuda, još malo da porastete pa u boj, rušiti aveti Alje, Raše & Stjepana!
Rusiti one koji su ih doveli na asfalt!? Sta ti je.... suti da i tebe ne istjeraju! Ne djelujes mi kao priuceni grODZanin, a takve gadove se ne smije pustati u gradove!