Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vukovar nikada neće biti Вуковар!
A I AKCIJU ,,OLUJA"... Protjerati 200000 ljudi i ubiti 2000 pa to je genocid!!!
...i k tome jasenovac, takođe...čovjek je čovjek.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Raja ba dajte malo respekta, jer Vukovar je velika tragedija. Poslije Vukovara svima je trebalo biti jasno na sto je bila Srbija spremna. R.I.P. Neduzni narode!
Jes vala ali Franjo Tudjman je napravio deal sa Slobodanom Milosevicem i sjecamo li se Mate bobane i Radovana Karadjica koji su imali sastanak u Gracu da podijele Bosnu. Samo budala vjeruje da Sloba i Francek nisu bili u sluzbi Masona da zapocnu rat i uniste Jugoslaviju i da blokiraju Muslimane u Bosni.
Svima osim Aliji.
Trebali ste Mostar zapaliti mame vam se ustaške najebem...
Cast i laka zemlja svim braniteljima sa sve 3 srane koji poginuli braneci svoje.. A cetnicima, ustasama i poturcenim teroristima zelim sve najgore, mada znam da mi se to nikad nece ispuniti jer su oni velika vecina u ovoj zaostaloj nakaradnoj drzavi...
Jeste... nazvali ulicu po zločincu Mile Budaku i lafo oni pale svijeće.. Licemjerje bez granica.. Doduše, očekivano.
Aj ne laprdaj majke ti! Neki dan čuh za smrt one dvojice franjevaca što stradaše ni krivi, ni dužni. Da su pola grada nazvali po njima dvojici ili takvim ljudima, pa ajde de.. a ne da veličate zločinca čije se ime vezuje organizovano istrebljenje stotina hiljada ljudi. Nevinih ljudi! I vi kao palite svijeće?? Licemjerni ste i zdravo!
Ćorke pucaš..:) Vjerske priče kod mene ne pale.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Podrška Vukovaru, gradu heroju. Smrt srpskim zločincima koji su ubijali nevinu djecu i silovali žene u Vukovaru, Srebrenici, i mnogim drugim mjestima za vrijeme rata. Smrt genocidašima i monstrumima Srbima koji su bili spremni i koji su podravali takve zločine. Smrt svima koji podržvaju ideologiju Karadžića, Mladića, Šešelja. Smrt svima koji su željeli veliku Srbiju na patnji i protjerivanju drugih. Smrt svima koji su bili uz ratnog zločinca Šešelja kad su ga pustili na slobodu prošle sedmice. Smrt Haškim sudijama koji se izigravaju i pljuju na sve žrtve rata. Smrt svim četnicima, gazi sve četnike, sve su to pičkice.
samo ti sanjaj mame ti se najebem..
Neka im je laka zemlja.
Desio se VUKOVAR,SREBRENICA i akcija ,,OLUJA" a niko nije pametniji...Kako je bilo tada ostalo je do dana danasnjeg!!!Balkan...
Prijedor @ da li znas kako su Kosovo i Vojvodina usli u sastav Kraljevine Jugoslavije? Manje bitno za ostale ...
"hrvatskih branitelja" :-) Isti su to "branitelji" kao oni u Blajburgu.
Columbia, malkice si u pravu. Jedan mi bio suspendovan i sad je opet aktivan. Tako da ima dva, trenutno koristim samo ovaj, ali na oba sam fin :-) I to se ne pravim, nego sam prirodno fin.
Sasha ja mislim da sam neutralan. Onda se namece i da su "oslobodioci" Vukovara isti kao Drazina armada, ako su hrvatski dragovoljci isti kao oni sa Blajburga?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pedoškutori dvolični, sjetili se Vukovara a počinili masakr u Ahmićima...
Glavna osobina rvackog naroda je licemjerstvo.
Šta reče lažni hanefijo?
NDH su osnovali Ante Pavelic (obrazovan od strane Vatikanskih Jezuita u Travniku kao i Ivo Andric) i vjerovali ili ne na ucenju jednog Zidova koji se prodavao kao Katolik Josip Frank. Tako mnogi lazni Zidovi predju na Islam pa vode teroristicke organizacije danas. Paveliceva zena je bila Zidovkinja a Pavelic je dosao na vlast uz finansijsku pomoc Beogradskih Zidova biznismena. Tako nam je nastala NDH,polu Vatikanska-polu Cifutska tvorevina koji su najvise pobili Srba i nepobodne Muslimane,Hrvate i Zidove.
https://www.youtube.com/watch?v=_jg2ZpS59Ho
9.11.1993
Herceg Bosna ne zaboravlja na Vukovar.
A ne postoji? Neugodnjak. Netko treba pozvati škole i fakultete u Hercegovini i reći im to. Jer danas ne rade povodom obilježavanja rođendana Herceg Bosne. Lostframe, Herceg Bosna je dala najbolju hrvatsku brigadu, koja je nosila Oluju. 4. gardijska brigada, takozvana "udarna".
вуковар :D
Pitam se da li bi prosetali zbog Srebrenice koja je njima bliža od Vukovara.
...da se ne lažemo, niko tu nikoga ne žali...ni svoje, a kamo li tuđe...samo roditelji, djeca i bliži rod pobijenih...
I reci cu vam samo jos jednu stvar: Zapamtite Srebrenicu i Vukovar!!!!