Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Ta ce ti Californija kad imas Hercegovinu :-)
Uzs sta ti privatnici oko Jablanice rade sa tim mini elekzranama sve unistise.
@MoRamboProstitucije jos da smeće odvoze 😉
Ovo bi trebao biti primjer kako treba pruziti otpor elektro mafiji i njihovim daljinskim upravljacima instaliranim u BiH. Zajedno se udruziti i oduprijeti na citavoj teritoriji BiH sacuvati ove ljepote sto imamo za naredna pokoljenja ako ih uopce vise i bude ovdje kako krenulo sa odlascima vani
Nista nije erama sveto kao natrpati vlastiti dzep i drugog ojaditi ... sto ne objavite ime tog smeca od takozvanog investitora? Neka HDZ kockasta glava stoposto ...
Chupovo mjesto netaknute prirode mjesto gdje vikendom odem na vodu u ribu , dahnem dusom i stvarno bi bilo grehota ovo unistiti. Svaka cast za neizdavanje urbanisticke!!!
Gladni privatnici zedni para, unistavaju i pokusavaju da uniste bas sve u BiH!
Podrška Mostarcima, ne dajte to blago od Boga, a tajkunčići neka kupe sebi solarne panele, kad već imaju paretine ko zna kako zarađene!
Nema s hrvatima lako....Da je u bosnjaka gazda binga, rekli bi bosnjaci -more!
A Teletović sheba Doljanku iznad Jablanice.
Ma ja,sve napredno se odbija.Nece ekektrane?Super.Mogu da pasu travu.Pa citav svijet se razvija,nije to kao prije da se sve zagadi.Ali treba nesto iprocitati.
Hapsi@ i tebi bi preporucio koju lektiru...
@hapsilopove82 Ovo napredno?! Nepotrebno uništavanje prirode da bi se pojedinci obogatili. Predstavljanje osobnog interesa kao društvenog. Bez skrupula, tako tipično za primitivce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neko je podbacio s mitom
Bravo za gradjane Mostara !
@SimpleRed Mislis hrvate!Bosnjaka ti ovdje nema i sto se njih tice-ako sda kaze sve moze!
Ne razumijem zasto se samo ta sranja od mini i malih hidroelektrana moraju graditi kod nas! Ko stoji iza toga da mi je znati?!
Bravo, bravo, bravo, taj biser tabetonirati je zločin protiv prirode i života.
Mamicu im mini-kapitalisticko-hidroelektransku...sto insan more zgrijesit ni zbog ceg.
bravo
juhu, juuuhuuuu, juuuuuuuhuuuuuuuu!!!!!!