Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ministrica iz SDA sutili bi i jos vi 4 godine normalno zivjeli sa deponijom. Bosnjaci mostarskog sela Vrapcici su najvece SDA ulizice, a SDA ih od rata tu drzi u siromastvu i jos ih truje.
Ovi napravili kuće kraj deponije i onda im smeta deponija. Glupani
@Timonipumba25 i jos ih ilegalno napravili, sve do jedne, a deponija je tu vec 50 godina
Za deponije u Mostaru kriv je HDZ. Covic bi htio sistem 1 covjek 1 glas u Mostaru da uvijek preglasava Bosnjake i da tamo neku katolicko-fundamentalisticku vlast nametne u tom gradu. Kada mi trazimo 1 covjek 1 glas na nivou cijele Federacije BiH onda oni kmece o majorizaciji i ugrozenosti. Ne mozes biti takav licemjer Covicu.
eto sad stigli milioni eura pa će nabaviti prikladnije mjesto za smeće.ko ovo ovako iskrene na otvoreno i truje sve okolo,treba dobro kazniti.
ova edita djapo se puno spominje u negativnim kontekstima jel iko zna ko je ona i koliko je se poveco imovinski karton
@fillozof07 Mostarci su nedavno izveli preformans sa Sejdom i onom njegovom isfrustriranom lezbom, zna li netko koliko se njima povećao imovinski karton?
hajmo i mi napraviti voodoo lutkice Frlje i ostale BiH lopovske bagre i izbockati ih sa merakom u kontinuitetu 30 dana....
HARAM PARA https://youtu.be/BmMr5cxpUJM
Mostar je grad koji su uništili SDA i HDZ lopovi!
Svaka cast ljudi se bore ne staju. Tako treba, a ne poceti i na pola stati.
Ovo je žalosno kad dočeka političar ovako
sta je sa komsicem? nista lomaca?
Smijehotresno
SBB LICEMJERNA MAFIJA PROTV MINIHIDROCENTRALA, A ONDA DAJU OKOLINSKE, TAKO JE I SA DEPONIJAMA !!! FAHRO PROČITAN SI, NI AVAZ TE NE MOŽE SPASITI :) :) :)
ja ne znam sta reci iskreno jedva cekam iftar eto to cu reci...