Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se odmah primjeti iz aviona da je SDA na vlasti na Univerzitetu. Odmah ste i dekana prisilno penzionisali kada nije po stranci. Umjesto po nekom naučniku, Univerzitet nazivaju po ratnim ličnostima, samo da bi se što više provociralo, gdje to još ima? Welcome to Bosnia and Herzegovina, država gdje se Univerziteti takmiče ko će biti veći nacionalista. Jedino SDA gleda svaku moguću ulicu nazvati po ratnim ličnostima i tako označiti svoj teritorij.
svaka čast za ideju
Ono sto je uradio Dzemal za Bosnu i Hercegovinu nemoze se porediti sa ostalim
USRa Ce
Pa zar se ne može zvati po nekom naučniku. Zašto mora biti po vojniku zbog kojeg su mnoga djeca ostala bez oca, ujaka, strica. Stvarno ne kontam ove stranačke bolesnike. Ljudi će biti za 100 godina izučavani kao ratardirani kvazi naučnici. Ali s obzirom da je to ljudski odron njima je bitno sada da se okoristili ljudskom emocijom i manipulacijama.
a šta ti napriča.da se neće možda zvati po Kordiću.Bkago onom ko pohađa ovaj univerzitet.to su kvalitetni studenti.
Mogli ste malo i srediti taj kampus a ne baviti se politikom, kad vidiš Sveučilište i ovo, pomislio bi čovjek da je Sjeverni neka p#ipi#dina
Upravo to, bave se politikom i provokacijama, dok je kampus najveći odron, pojedini ulazi na fakultete nemaju ni asfalta, kao da smo u Afganistanu, a ne u Evropi.
Izgleda da im je cilj baviti se politikom, a ne sutra kako će univerzitet izgledati i kakav će biti po kvaliteti obrazovanja. Naša posla
Džemal Bijedić, Hamdija Pozderac,Hakija Turajlic...klasične likvidacije Fadil Novalic ,montirana' likvidacija '
Kako ce ga srediti kad hdz radi na tome da ga ugasi skroz, ali nece to tako lako ici.