Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HP investing...klopio,bez banke,sve što se poklopiti da...stari kriminalac,krao halat iz Remonta,prije 50 godina...Sanela narkomanka,koja glumi portparola,Demirovići je snabdjevaju puderom za nosnice...poslali robove,da ginu za gospodarove interese...Kažu,čistili Mostar od snijega,jesu,ali za debelu lovu...cigani i ništa više...a naletili na runjav nos...
u tekstu ne pise konkretno na sta se zale. moze li neko detsljnije objasniti
radi se o tome da HPInvesting već 22 godine koristi jedan dio zemljišta za potrebe posla koji je u državnom vlasništvu. Sada su se pojavili neki likovi i ogradili su to zemljište govoreći da je "njihovo", i da ukoliko HPInvesting želi da nastavi korištenje tog zemljišta mora platiti određenu cijenu. Iz teksta vidim da policija na to ne reaguje, pa su radnici zajdno sa upravom na ovaj način odlučili da to riješe.
hvala ti na pojasnjenju. pa logicno bi bilo da placaju neso gradu za iznajmljivanje zemljista
Seljacina iz Podvelezja!!!
....ti se najebao matere. Podveležac ;)
Pa naravno sta ce drugo biti. Podvelesci su jedini koji drze Mostarsku ekonomiju da ne potone, ali Mostarskim komunjarama nema niko mrzi.
haj ti to reci ćurlinima...
Podvelešci drže mostarsku ekonomiju??? Jel to Elko i MIP,Tojaga i ostali rade mlazne avione...de poklopi se po ušima...niste u stanju raditi vinlklom i vaser vagom bez SDA....