Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam koja budala je tu crkvu I srusila? Ne dolaze turisti u Mostar da obidju propale stranke koje usput I fabrike pozatvarase nego ove objekte.
@muhamostar Armija BiH, eto koja
@dzevadalicicnije armija bih, nego HOS
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lijepo. Vjerski objekti na kojima preovladava kamen su posebno lijepi.
@Makelele glupom mošnji je drago vidjeti da se crkve obnavljaju i prave dok kad se njegovi vjerski objekti prave, e to je već problem i tu tek treba praviti fabrike. e moj mošnjo bit ce opet rat posto svako vidi koliko si glup narod sve dok se raduje tome i čvarci jedu :(
@Makelele SVI IM OBJEKTI SA KRAJA 19 STOLJECA. STO NE KAZU KAKO SU OPLJACKALI BOSNJANE U AGRARNOJ REFORMI 1919 GODINE, PA ONDA ISLI U ISTANBUL DA OTKUPE OD TURAKA OBJEKTE KOJE SU TURCI SJEDINILI U ORTODOKSNU CRKVU BOSNE, PA NAKON TOGA SVE PROGLASILI "SRPSKOM PRAVOSLAVNOM CRKVOM". DOBRI SU OVI U MOSTARU, IMALI CRKVU U 19 STOLJECU, ONI U BLUCI JE NISU IMALI DO 1935 GODINE. POSRBLJAVANJE VLAHA KRAJEM 19 STOLJECA.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ustaše su srušile crkvu I stari most a sada su promicatelji evropskih vrijednosti
Aferim srbi 👍👍
Zasto srbi tamo gdje su u manjini, kao u mostaru onaj paroh, stalno pozivaju na dobrosusjedske veze, na prijateljstvo? A tamo gdje su u vecini, drugima uskracuju prava i nastoje da ih nema?
Wow kako lijepa crkva. Drago mi je sto se obnavlja,, neka je stid onih koji su je srusili!
Ima li i jedna crkva starija od 100godina u Bosni ???
Ruka se osusila onom ko ju je minirao. Ebo sebe
Bosna i Hercegovina ♥️♥️💙💛💙💛💙💛💙
oprali su milione na toj crkvi , mogli su 5 takvih napravit
Jedna od rijetkih stvari u ratu na koju sam zaista ponosan je sto u Sarsjevu niti jedna bigomolja nije srusena niti ostecena od Sarajlija koje su ostale u gradu. Nisam vijernik, ali bozije kuce su nesto u sta se ne dira.
A ona u avliji nane Fate nelegalno izgrađena još stoji!
prelijepa gradjevina, svi bi trebali da imamo vise postovanja prema bogomoljama svih naroda
što volim ove skromne vjerske objekte.., svih konfesija
Prvo drago mi je što se multikulturalnost vraća u Mostar. Zašto sada niko ne komentariše " Trebaju tvornice praviti " Nisam religiozan niti zloban ali kada Bošnjaci obnavljaju jednu od preko 1000 uništenih dzamija onda dolaze ovakvi komentari.
@Grmec dolaze uglavnom od Bosnjaka muslimana koji hajmo reci i nisu vjernici
Elhamdulilah :D
Na Balkanu se samo i otvaraju vjerski objekti, kladionice i nargila barovi! Firme gigante su opljačkali i zatvorili! Danas samo firme stranačkih tajkuna dobijaju preko veze poslove, tendere i poticaje! Hajdemo narode, respiratora, maski, rukavica, turističkih kiosla, trotoara, džamija, crkava, kladionica, nargila barova, itd...
@gooUser1589224805 faaaaaaaaaaaaabriiikeeeeeeeeee
@gooUser1589224805 da komunjare znaju otvorit fabriku, kolko znaju pricat o fabrikama.. gdje bi nam bio kraj? A i fabrike su uglavnom zadnje u lancu ishrane. Koja se nacija razvila na proizvodnji cipela? Vijetnam? Bolje je ganjat neke vise, servisne usluge
PRIKAŽI ODGOVORE (3)