Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA i Islamska zajednica napravili smrdljivi-islamski ghetto tzv istočni mostar
Nisu u stanju uvesti ni dežurnog čistaća uveće da malo po ulici pokupi papire dok je sezone,a znaju naplačivat svakoj radnji za komunalno.
Gdje je Islam tu je teror , smrad i nazadnost. Žive ljudi kao u vremenu trgovca kamilama Muhameda :)))))))))
Franzk1, tvoja dusa i mozak smrde gore nego svi mostarski kontejneri zajedno. To dokazuje i ovaj tvoj komentar. Ti si smradpo sebi prodani fasisticki otpadu od covjeka!
Šta sam slagao ???
Prvo nijednom kontejneru ne radi poklopac. Drugo, kako će ugostiteljski objekti odlagati smeće do 21, kad u ljetnoj sezoni rade najmanje do ponoći. Valjda je logično da u starom gradu prazne smeće poslije ponoći ili još bolje i logičnije - dva puta dnevno. I kontejneri u starim jezgrima bi se trebali negdje "zašuškati", a ne na ulicu postavljati da čini ruglo okolo.
Prvo treba se imati kontejneri gdje mozes sve sto je organski bacati.Trebas imati konejner gdje se moze bacati ostale stvari.Kontejneri sa hranom bi trebali biti zatvoreni i da imaju samo oni pristup, koji ih koriste.U swedskoj postoje kucice, koje se zakljucavaju. Vecina Europskih gradova imaju iste kontejnere, ali ne i iste temperature.Kod mene se sire isti mirisi, ali u dvoristu, gdje ne zalaze turisti. Sve sto siri miris i zarazu, se moze na drugaciji nacin rijesiti.
KUPITE NOVE I SAVREMENIJE KONTEJNERE, A NE TE RUZNE KOMUNISTICKE!
...nije poenta u dizajnu kontejnera no u smradu iz istih...
...balkanskim bilmezima sve moraš nacrtati...
I kad mu nacrtas i dalje nesto mu nije jasno ili se inati jer mu nije po volji.