Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi gradjani BiH su uspavani i glupi, ali hrvati su ubjedljivo najgluplji to se vidi i po komentarima na portalima i po izjavama politicara. Znaci tolika mrznja, radije bi polizao govno Covicevo nego da bolje zivi s komsijom bosnjakom u gradu Mostaru, radije bi vjerovato i zivio u snovima za treci entitet nego putovao po egzoticnim zemljama sa porodicom i uzivao u zivotu. Drago moji gradjani/seljaci vi koje vas mrznja izjeda ko tumor u metastazi probudite se i dozvolite sebi da zivite. Misevi, ovce, jednaki ste politicarima samo sto oni rade protiv naroda a za svoje dobro a vi koji kuci sjedite i preko TV gledate demonstracije radite i protiv naroda i protiv sebe i zelim vam da vam se nikad djete ne zaposli i da dodjete na isti onaj prosjacki stap na kojem se nalazi 70% gradjana. Stid i sramota vi ste kuga jedna obicna
Ako se sruši federacija hoće li biti isplačene penzije borcima...
Ni borcima ni penzionerima, ni invalidima, ni policiji, ni zdravstvu, ni skolstvu i tako dalje, tako dalje, da ne nabrajam vise!
NIJE MI JASNO ZASTO HRVATI NE DODJU POLUPAJU I U NERETVU POBACAJU BALIJE KOJI KAO PROTESTUJU A U STVARI BI ISLAMSKO-UNITARNU BiH. VALJDA NECE DA POGANE NERETVU.
o srbine sto ti nedođeš a izvini doćemo mi uskoro do tebe da vidimo znaš li plivat
Odakle pravo ovoj manjinskoj skupini besposličara da maltretira javnost Mostara. Sve ih je manje i manje. Sve će završit na onom taksisti koji protestira ima godinu dana.
čekamo da vidimo hoće li ti stari dobit manju platu ako dobije istu dva mjeseca eto nas da tebi zapalimo stan picko
I znao sam da ne znate ništa više nego palit. Sagradite nešto kad ste sposobni. Bu rasprši se lijena skupino samozvanih intelektualaca (moš mislit)
Bojim se da se opet se pokazuje ista teza, zbog koje se Bosna i Hercegovina nalazi gdje jeste. Mali Bosnjaci, popularno zvani balijce, zarad salterskog poslica od 700KM, su spremni da puste da im drzava propadne, kao sto su mali balijce izdavali ovu-svoju drzavu u brojnim situacijama kroz historiju, zbog cega je BiH iz stoljeca u stoljece sve manja i manja. I danas vidimo bivse borce, vehabijce, komunjarice i slicne, kako idu ruku pod ruku da obesmisle jedini proces koji dugorocno moze osigurati opstanak ove drave. To su neprijatelji Bosne i Hercegovine i njenih naroda, a pogotovo Bosnjaka!
A što ne bi te zahtjeve fino poslali poštom? Onako, uz potvrdu, da se zna...