{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mostar: Održana Skupština Saveza udruženja boraca Patriotske lige BiH

F
15.5.2012. u 15:25
0
0
Mostar: Održana Skupština Saveza udruženja boraca Patriotske lige BiH
0
Mostar: Održana Skupština Saveza udruženja boraca Patriotske lige BiH
U Mostaru je danas održana Skupština Saveza udruženja boraca Patriotske lige Bosne i Hercegovine, na kojoj su analizirana, razmatrana i usvojena izvješća o radu za protekli i program rada za naredni period. Rad Skupštine protekao je u uspješnom pozitivnom aktivitetu.
Skupština je jedinstvenim stajalištem pružila punu potporu Mostarskoj inicijativi u rješavanju problema Mostara. Patriotska liga Bosne i Hercegovine kao lučonoša obrane naše zemlje poziva sve probosanskohercegovačke stranke da u narednim lokalnim izborima usuglase svoja stajališta i ostvare potrebno jedinstvo kako bismo na izborima osigurali svoj dio vlasti koji nam pripada i na taj način očuvali ono zašto smo se borili i zašto se i danas borimo, za jedinstvenu i cjelovitu Bosnu i Hercegovinu svih njenih građana koji je smatraju svojom domovinom. Poručujemo političkim strankama probosanske orijentacije da ne smiju dozvoliti prljave manipulacije ni u Mostaru ni u Srebrenici, niti u bilo kom drugom dijelu Bosne i Hercegovine.

"Skupština PL BiH traži od svih probosansko orijentiranih političkih stranaka i domoljubivih Mostaraca da nađu načine i instrumente kojima će osigurati jedinstvo i zajednički interes svih građana Mostara u iznalaženju pravednog rješenja kako bi Mostar u budućnosti funkcionirao po principima jednokosti, ravnopravnosti i uvažavanja bez bilo kakve i od bilo koga majorizacije i preglasavanja, čime će Mostar ponovo krenuti u svoju svjetliju budućnost kao jedinstven grad svih građana Mostara i Hercegovine. Svaka druga opcija koja bi narušila ove osnovne ljudske principe ne može proći i može imati dalekosežne posljedice", priopćeno je iz Patriotske lige BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: