Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kršćani u Mostaru: 65% i raste...
Mora se zaustaviti iseljavanje bošnjaka iz Mostara.
sarajevo x je C.E.T.N.I.K.COM.
Malo, malo srbi o crkvi i zlocinackoj im popadiji, prave vjestice njihova popadija, :)))))))
Ne poštuješ ni svoju staru vjeru, kako ćeš novu? Hoćeš li sutra vjerovati u Budu ili Manitua hahahahaha..........
Iz iskustva i historije, trebalo bi zabraniti sve srpske crkve u BiH-i. To je SOTONSKA CRKVA-SRPSKA CRKVA JE INKARNACIJA SOTONE.
tamburo bivši brate. Smrde su srbi koji vjeru promjeniše a ne oni koji ostadoše dosljedni. Po običaju, kitite se tuđim perjem a svoje mane pripisujete drugima. Jadno!
@@ tambura Smmrdo serbi monstrumi i krvoloci,patoloski fasisti su u Mostaru 1992-e i 1993-e godine pocinili masakre nad Bosnjackim i Hrvatskim civilima...!!! NJIMA TREBA SRUSITI SVE CRKVE A NE GRADITI PONOVO...!!!
Hahahaha, BRAVO! Eh...Volio bih da nam se vrati naša vjera i crkva dobrih kristjana, bošnjana a ne ovih vampira.
eh, ta sexy isthar! pa ja, pa znao sam ja ta boginja mjeseca neka famme fatale boginja, a ne ko ovi asexualni sveci i proroci sa bradicama i u pidzamama i pelerinama. supci sto su unistili drevne i zdrave religije zoraster, katarene isl, a uveli nam frustriajuce obrede i rituale. (evo sad ce se fanatici sve tri konfesije zdusno javit da popljuju pagane :P ) eh, da narod malo cesce i kvalitetnije vodi ljubav, nebi mu naum padalo da sa zaviscu gleda u tudje dvoriste i bavi se politikom i drugim gnusnostima.
Pa đe si tamburo, druga u smrda. Izvini ali prvi je još uvijek @srblje. Zar ti znaš još nešto reći osim SRRBBBIII GENNOOOCIIIDDD .... ha hahaha..ihaaa. Crna Bosna i Hercegovino. Mi odosmo a ti jadna ostaješ prepolovljena i sa škutorima i smrdama. Stvarno je crna i jadna.
Treba znati, da gdje god postoji serbska krvolocna crkva, tu ce biti masakri i ettnicka cisccenja...!!! Serbi, su fanatici, ne Hriscanstva vec fanatici monstrumi...!!!
Patoloske serbske krvolocne crkva srpskih genocidasa, kolektivne histerije siledzija i ubbica...!!! Crna Bosno i Hercegovino, sta ti jos priprema ta serbska krvolocna crkva serbskih monstruma...?!!!
Laj ti šta hoćeš, još malo. Protiv Jevreja nemamo ništa a ni protiv smrda i škutora, samo nas pustite.
Mora se zaustaviti iseljavanje bošnjaka iz Sandžaka! Jadni ljudi, napustiše svoja vjekovna ognjišta i naseliše mrsko im sarajevo.
Da, Ishtar se zvala i zbilja je voljela se_x (a ne- sa_x ha ha). Potraži je na google i pročitaj. Ishtar je boginja mjeseca (Islam), Ra je bog sunca (kršćanstvo), El ( ili Al ) znači Bog. Kada uzmeš po 2 slova od svakog, ispada IS RA EL !!! ISHTAR I RA su BOGOVI kaže ISRAEL !!!??? Slučajnost ili....