Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvatski narod u bosni ima očajno rukovodstvo, prodaju narodu maglu o borbi za hrvatske interese dok pare trpaju u džep, isto je i sa bošnjacima, srbima ali i ostalim. nismo bolje ni zaslužili kad smo takvu gamad birali.
to je narod posijao...eto mu plodova..!
ogm - upravo tako je kako si naveo - nema alternative, ali čak i da je ima uređenje bosne i regiona je takvo da ovaj prostor nema šanse za uspjeh. jedino kad bi se narod iz temelja promijenio a to je nemoguće jer su ljudi ovdje navikli da traže hljeb, a da ih pri tome ne interesira motika.
HDZ je naveće zlo koje se dogodilo Hrvatima!
*najveće
Raguz moze napraviti veliki korak za izlazak iz ovog sranja...on ne ljubi Dick-a u guzicu.
Možda ipak ima i normalnih Hrvata u hrvatskog narodnog saboru (HNS) .Možda ipak ima neko ko će shvatiti da ponovni pokušaj instaliranja tzv. herceg Bosne nema šanse i da Hrvate može odvesti u još veću katastrofu.Popis je pokazao rezultate zadnje takve avanture. Nadam se da nećete nastaviti realizirati dogovor Dodika i Čavića,za vaše i dobro Bošnjaka.
Raguž balijanderska kuja!
Covic Dick-ov pusiKurac!!!
Bjesan pas,pjeni i kad za to nema potrebe
Nema veze, bitno je da su se Hrvati kvalitetno popisali i prikazali da ih ima ko i prije rata. Kakva samo falsifikacija jebena. Pa ako ih ima 600 000 što ne izglasate sebi predsjednika? Komšić dobije samo 300 000.
a Komsic nije hrvat..?
a Komsic nije hrvat..?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
reče Čović utemeljitelj :-)
ako je Raguž iskren sa svojim izjavama onda nikada ne bi trebao kolairati sa nekim ko zeli dijeliti ovu drzavu i pokrasti i ono malo sto do sada nije
nema tu on je pošten ili ne.. ako ima interesa koalirat će, ako nema interes neće koalirati.. iako ja stavljam ruku u vatru da će na kraju ući u koaliciju, jer bi u suprotnom doživio bojkot hrvatskog glasačkog korpusa jer bi hdz 1990 bio označen kao izdajnik hrvatskih nacionalnih interesa.. nema dileme da će hrvati masovno glasovati za jedinstvenu hrvatsku listu, a raguž ako ostane izvan nje biti će najveći luzer..
u ovoj drzavi NEMOZE VISE NIKO NI S KIM sve rastjerat i dat BiH pod medjunarodni protektorat kad neznaju domaci nek strani znaju ovo je sve oslo u tri picke materine
a što je ovo od države nego međunarodni protektorat? europi i americi ne odgovara snažna i prosperitetna država s većinskim muslimanskim stanovništvom u srcu europe.. zato istina ne daju srbima i hrvatima da se odcijepe, a bome ni nama ne daju da kao većinski narod uredimo državu na normalan način.. i zato je ovo ćumez od države gdje je sretnik onaj koji može pobjeći iz nje..
de ti vidis medjunarodni protektorat majke ti ko krade i vlada i hara zemljom stranci ili nasi politicari?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo pomalo hrvati dolaze pameti i sve se jače osjeća njihovo jedinstvo.. Pa čak mogu da kažem da me iznenadjuje koliko hrvatski predstavnici u europskom parlamentu lobiraju za bolji položaj hrvata u bih..
Inače meni je žena hrvatica, pa iz prve ruke znam kolika je ogorčenost s njihove strane što im mi bošnjaci biramo člana predsjedništva.. Tako da me ne iznenadjuje što se grupišu i sve jače podržavaju medjusobno..
Pa to je demokratija slobodno joj reci pravo svakog da biras i svako da bude biran ko ima problema sa demokratijom onda neka predje na oligarhiju koja vec vlada Bosnom nego smo mi zatucani pa mislimo da je demokratija..!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cek, Covic? Ahaa, to onaj Dodikov igrac...
Sa Covicem moze samo da se dogovori Tihic,oni znaju kako da podjele zemlju,oni znaju kako da unistavaju ovu zemlju...to je njihov nacin rada..
više koristi ima sda od tvojih komentara nego stranka za koju djeluješ.
Covic bi da se svi ujedine,a da on pokupi sve zasluge i da preko toga radi sebi u korist.Izgleda da to nece ici.
eto ti znaš kako će ići
nek nije samo sejdic-finci.
hohoohohohoh....Katolička crkva značajnu ulogu.................samo pripremit fratrima mladih dečkića