Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Mostarci
Podla i dvolicna hrvatska HDZ politika. Ovo nema veze sa podrskom Izraelu. Ovo je samo uradjeno da iritira. Siguran sam da ce Izrael prepoznati ovu podlu Covicevu igru.
Ironicno da nam je Izrael mozda i veci prijatelj al dobro ...
mamu vam ustasku
Interesanto je da bh/hr kaTolici vole i daju podrsku cionistickim kolonizatorima i agresorima. Jadnici nemaju postovanja ni prema svojoj vlastitoj vjeri s obzirom kakve strašne uvrede se upucuju MariJi i IsuSu..
Kako sve dogovoreno i izscenirano sa tim sto ima projektor, eto bas ovaj sto je postavio zastavu slucajno je imao u kuci
Svi znaju koliko mostarci vole cifute, pogotovo katotalibani koji ih pravo vole jos od 1940ih.
Izrael je aparthejd drzava koja tretira arape kao gradjane trece klase i opet su napredniji od drzava u komsiluku.
Podla i dvolicna hrvatska HDZ politika. Ovo nema veze sa podrskom Izraelu. Ovo je samo uradjeno da iritira. Siguran sam da ce Izrael prepoznati ovu podlu Covicevu igru.
UZP popušio foru kod svih pa sad kfol Izraelu podilaze a ovi znaju šta su Hercegovci bili i NDH
Bravo, svaka čast.. free palestina!
Nebi bilo lose pored ovih, staviti i zazstave vietnama i sjeverne koreje, kad je most ovako vec okicen
Pa to je sve organizovo Covic i izraelsku i palestinsku zastavu podmecanje Bosnjacima
Only in balkan,kontra,ters i glupost
zeleni diletanti opet nalijecu na volej covicu. da se oni pitaju, palestinizirali bi bosnjake, samo da feudalna dinastija moze vladati na potezu sebilj-marin dvor.
Kakav levat moras biti da ti padne na pamet da projektujes zastavu drzave koja istrebljuje jedan neduzan narod...znaci kakav retard moras biti
Kapa do poda ljudini koji je stavio PALESTINSKU zastavu
Neka rekne dom Izraelov, vječna je ljubav Njegova.