Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeta im, pustite ih da se kupaju u gov*ima... jer jos se nije rodio ko je narodu ugodio..
navikle komunjare sa lijeve strane na fekalije
Neka govana samo nek je nama drug Tito ziv govorili su Mostarci sa istocne strane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovde su neka ministarstva u fejicevoj...njima je sigurno najteze jer ne mogu vise spavati u toku radnog vremena
Ja najvolim pisati u more u Makarskoj..
Svaka cast za ovaj posao . Tekst je toliko glup i daje krivu sliku a nimalo info o projektu. Cijeli Mostar je strpljiv i raduje se jer napokon ce se rijesiti problem koji postoji 100 godina. Rjesavanje problema sa otpadnim vodama . Nece vise biti izlijevanja u Neretvu i slicnih stvari. Tko god je ovaj projekat osmislio i sprovodi svaka mu cast.. Kao Mostarcu mi je jako drago. Prave se Vrapcici, pravi se stari grad. Ima ovdje jos kvalitetnih ljudi nisu sve mislece protjerali na svu srecu.
naslov potpuno promašen, jedan od stotinu se buni zbog radova... ali zato tu je gomila komentatora što komentarišu a da ne pročitaju. dobro portalu, dobro njima :)
ne valja kada se ne radi. ne valja kada se radi. ma jedite govna stoko. kako mislite da se postave ti precistaci. dok spavate mozda za minutu da vam se guzica ne oznoji. cuj voduca necu da provedem svo vrijeme sa njima. pa za to si placena.
@ISTINOMprotivLAZl A ti kao pismen? :D
ovaj tekst je laz, ja jos nisam cu covjeka koji je rekao da im smeta , cak sta vise svi hvale da ide brze nego prosle godine kad je se razvklo bulevarom ...
Ko vas jebe kad se ne znate organizovati, da se udruzite i trazite da vam placaju prosjecan dnevni pazar dok ne zavrse radove, pa nek prave 30 narednih godina ako im se isplati
samo sto bi im drzava davala 5 KM dnevnog pazara jjer toliko oni prijave preko fiskalne kase , ja mislim da bi drzavi to odgovaralo.
Kad su mogli do sad bez kolektora mogli su i po sad
A cuj ti ove vodicke Niksicke, ne zeli da klijenti provedu s njom sve vrijeme, pa to ti je poso! Sta li joj je dobri preposteni Nermin Niksic?!
stvarno se predugo gradi. znaci i slijedecu godinu citavu ce ulice biti prokopane. taman sad kad je turizam ozivio treba sve prekopati. sramota kako su ovo dozvolili trebali su ograniciti na pola godine rok zavrsetka radova pa oo moze ispuniti nek radi.
Neradnički mentalitet
A jbg ja shvatam zaista da kod nas sve sporo ide i za takvo nesto treba negodovati (pogotovo tamo onaj ulaz u Mostar sto su ga radili pola godine, a onda ga samo "zakrpili" i jos vece rupe napravili - STRASNO). Ali isto tako za neke se stvari treba strpiti da bi one bile bolje.
Hocu da kazem, da im je bolje da negoduju sto ovu cestu/ulicu nece skroz podici cijelu, a ne opet kroz sredinu pa onda krpiti...
steta