Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na koji način Osijek moze pomoći Mostaru u oblasti turizma da mi je znati.Samo se tu Osijek moze okoristiti.
Pa zar pobratimljenje ne traje odavno? Cak je i spomenik napravljen Osjecanima na skretanju u Rodoc.
Zivjela RH I BiH. Crknite hejteri. Proci ce I ova tamna vremena, vremena velikih internet ratnika separatista. Mi Hrvati 💪 Mi Bosanci I Hercegovci 💪
Samo zajednistvo kucu gradi,bila i ona u turizmu,privredi...
Hrvati su totalno majorizirali Bosnjake u kantonima i gradovima gdje su vecina. Pa tako u Mostaru imate ulice Kardinala Stepinca, Mile Budaka, Rafaela Viteza Bobana itd. Dakle Hrvati stalno majoriziraju Bosnjake tamo gdje su vecina, a hoce se na nivou Federacije 50% vlasti iako ih je 15%. Ovo nema nigdje.
Gdje su ih majorizirali?? Pa u SrednjoBosanskom kantonu 4 opstine koje su bile napravljene za hrvate su postali bosnjaci vecina. Istocni i Sjeverni Mostar su sve bosnjaci. Postoji pokoja hrvatski vecinska opstina u Srednjoj Bosni i sjeveru ali nisu uvezani uopste i zbog toga nece nikad to moci spojiti.Daleko je to od istine sto pricas osim omjera vlasti na nivou BiH.
ESSEG se kaže a ne Osijek. Do 1945 grad sa većinskim madjarskim i njemačkim (Volksdeutsche) stanovništvom. Isto kao i Vukovar ili Csaktorony (Čakovec). Najveći profiteri Titinog terora su bili Hrvati , jer im je stvorio etničke čiste teritorije po Slavoniji, Istri i Dalmaciji. Ali im je 90ih još više zinula guuzzica Pa su još htjeli djelove Bosne. Tu su se malo prešli
Dva najpropalija grada dvije najpropalija države...Al će bit prosperitetera, al ukurcu...
Da zajedno jacamo turizam? Ko jos ide u Osijek pobogu? Siromasan kraj ekonomski, nema sta ni pokazati, ne moze prismrditi Mostaru.
Očito nikad nisi bio u Osijeku. 🥰
Jesam, apsolutno nista nemaju za ponuditi, isto izgledaju kao okolni madjarski gradovi, samo malo siromasniji na sve to. Pri tom im je vecina stanovnistva u Irskoj.