Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar 93 ti si mali Karadžić.
Ovi vojnici kojima se ukazuje priznanje dizanjem spomenika su došli da ub.ij.aju Bošnjake kako bi Mostar bio samo njihov.Ljubo Bešlić je obećao da neće biti ovako,a slagao je i ranije kada je rekao da će iz bošnjačkog naroda biti gradonačelnik.U Stocu je nekoliko puta lomljena spomen ploča na objektu u kojem su pripadnici HVO-a mučili i ub.ij.ali civile.Prije nekoliko godina nije dozvoljeno da se postavi spomen ploča za ub.ij.ene vojnike Armije BiH desetak km od grada uz samu magistralu M17,gdje je došlo i do fizičkog obračuna.I onda skandal kako se mi s tim ne mirimo.
Sto se stecka tice, da se razumijemo, meni ne smeta nista, zao mi je svake zrtve ove gluposti koja se dogodila prije 20tak godina, i prema svakoj imam postovanje i meni licno ne smeta nijedan takav spomenik. Ali nek se ne zaboravi i jedna stvar, a to je razmisljanje malog obicnog covjeka: Bosnjaci grada Mostara i hrvati srednje Bosne nisu ratovali, oni su isti narod. Samo su spasavali svoj vlastiti zivot. Zivio
iskreno 26.03.2012. u 16:45 Sad se SDA malo mobilizuje da se zaostri jer ce brzo izbori.Kad su stavljali spomenik u Sjevernom logoru pred postom koja je drzavna ni oni nisu nikoga pitali Slusaj bezoboraznice neupuceni. Prvo SDA je bio kocnicar tog spomenika, kao i posta BiH. Da se narod nije ustao nebi se nikad ni zavrsio taj projekat, jer SDA kao i sve ostale bosnjacke stranke su samo produzena ruka drzave Bosne i Hercegovine, koje godinama hoce da nas stave pod noge ovim agresorima, tj; da nas smjeste u neki deal klemponje tihica i ostalih bosnjackih bezobraznika. Nazalost po njih, i udruzenim snagama to ne mogu postici. Sto se stecka tice, vjeruj mi, zivot provodim na ulici, nikome na pamet nije palo da se sekira u vezi toga. U Mostaru postoje neke granice preko kojih se ne smije preci, a to vrlo dobro zna i vrh iz Sarajeva, a i ova ekipa lijepo obucenih sljedbenika demokraCije koja je istu pokazala 93ce.
Damire, glup si.
Mostar je s.t.o.l.n.i. hrvatski grad i capital of the Herzeg-Bosnia. Ja sam rodjeni Kakanjac koji od rata zivi u hercegosanskoj metropoli.
Jeftini i već viđen predizborni trik od strane SDA. Gdje je bilo neko obilježje, tu mora i da ostane. Prije je bio križ, a sada je tu stećak. Ne vidim u čemu je problem.
Sad se SDA malo mobilizuje da se zaostri jer ce brzo izbori.Kad su stavljali spomenik u Sjevernom logoru pred postom koja je drzavna ni oni nisu nikoga pitali.
molim gospodu iz Sarajeva (a vjerujem da ovaj iznad mene nije) da ne postavljaju glupe komentare tipa \"SDA bezvezan potez\" jer ovo nema nikakve veze sa politickom pripadnosti. Nije isto imati Dobrinju Istok i dijelti grad sa ljudima koji su ti zeljeli nestanak a rade to isto sada u odijelima i kravatama i sa kojima dijelimo vlast (Federacija) jer oni su ti koji sputavaju sve sto ima veze sa BiH i koji glume da su majorizirani zarad svojim zacrtanih golova a vecinski su u svakom ogranku vlade tog grada u velikim razmjerama.
bezvezan potez SDA, nazadnjački i skroz destruktivno ponašanje.