Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogami kod nas u SARAJEVU djeci i ostalima čaroliju donijele također bradonje, ALI SELEFIJE ! Eno ih usred Sarajeva kako POKLANJAJU deci poučnu literaturu a ne ko ovaj djed paketiće ! Bilo je predviđeno da u sarajevu djeci u vrtićima djeli djed Osama ali oko toga još nije postignut konsensus, jer je vlast muslimanske vraće još uvijek labilna i nesigurna ! a OVO SA sELEFIJAMA PROVJERITE NA NJIHOVOM ŠTANDU PRED MARKALAMA ! Sto metara odatle je katolička crkva a pravoslavna 50 pa možete provjerit.
@kuga,nisi se javljala kad su mladi katolički bogoslovi ispred katedrale u Sarajevu preko moćnog razglasa uznemiravali prolaznike i šetače pozivajući ih agresivno da promijene vjeru i priklone se katoličanstvu,ali su ih Bošnjaci mudro izignorisali bez incidenata,a to što se djeci muslimanskoj koji su apsolutna većina u Sarajevu dijeli vjerska literatura nije ništa sporno,nego je pohvalno,a za tebe poruka:"pazi,eto bradonje,ali nije Sveti Nikola,nego tvoj omiljeni Selefija !
@reuf Nisam se ja bojao bradonja ni sa druge strane linija a kamoli ovih koji govore engleski. Šta sad naravno da sam protiv i HAre Krišne koji su samo radi plesa dobili u slobodarskom Sarajevu degenek. ZA katolike ne znam za katedralu al znam da primaju svu djecu katoličku školu. Ja ne vjerujem da muslimani daju u te škole djecu samo radi paketića. Pogotovo ako su begovi kao NEdžad Mualbegović, član boarda muslimanskih hahahhahaa intelektualaca !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mogu oni bez magle i na suncu :D
Čestitke katolicima u BiH ,sretni im njihovi nadolazeći praznici,puno Svetih Nikola na jednom mjestu će obradovati njihovu djecu !
@Juraj.Janošik ,zašto bih na silu čestitao,Juraj,uvijek sam poštovao svoje dobre komšije,prijatelje i poznanike,sve najbolje ti želim,kao i svim dobrim ljudima koji ne nose u sebi mržnju prema drugom i različitom !