Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovaj eleganci glavonja na prvoj slici ekskluzivni reporter sa lica mjesta?
Ja mislio ovaj najnoviji atentat na predsjednistvo i opstinu kad jok ono opet izvadise crnog Gavru iz nekog budzaka. Majka mu stara to je prije 100 godina bilo. Umjesto da se sekiramo sta cemo danas, sta ce biti sutra mi razglabamo o tome sta je bilo prije 100 godina. Koliko je vremena proslo mislim da je i Franc halalio Gavri sto ga roknu i tako zaj.....eba citav svijet.
bas smo mi jadni bosanci bitni, ikad bili, da bi se citav svijet uhvatio zbog toga u kostac. ma dajte molim vas!
ne Pocetak rata, nego Povod za rat! ko god je procitao malo nesto od istorije, jasno mu je to. bas sarajevo je nekom bilo bitno za pocetak rata!
Srpski teroristicki cin :),
Puno o historije, malo o buducnosti... takvi smo narod
Previse se bavimo prosloscu, zanemarujemo sadasnjost i ne mislimo o buducnosti. Historiju bi trebalo prepustiti strucnjacima i nadleznim institucija a mi bi se morali okrenutu sadasnjem trenutku i boljem zivotu.
Divno rečeno
Dževad je nešto najjače što je izašlo na netu, još kad ga ono isprovocira pa kaže pa otišo konju jedan ebo te bog blesavi hahahaha