Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih da tuda prolazi Baketov Passat davno bi on bio popravljen
ove firme za izgradnju cesta izgleda samo sluze da se pare kradu
sve je tamo odavno probijeno.
VLADA KS NECE NE ZELI ILI NE SMIJE DA IZMIJESTI CARINSKI TERMINAL KOJI JE U VLASNISTVU SLOVENACA. IAKO POSTOJI NOV TERMINAL U INDUSTRISKOJ ZONI U RAJLOVCU. TAKO SVAKI MJESEC MILIONI IDU U SLOVENIJU A KAMIONI LOME GRADSKE ULICE I MOSTOVE. KAZU DA BRANKOVIC IMA DIONICE U TOJ SLOVENSKOJ FIRMI. VIDIMO DA SE NI KONAKOVIC NE ANGAZUJE DA BI SE UZELI MILIONI SLOVENCIMA I BRANKOVICU. NESTO TU SVE NAVODI DA IMA VEZE TO STO SU I KONAKOVIC I BRANKOVIC IZ ROGATICE.
Odgovor je jednostavan - SDA firma Euro asfalt i Direkcija za ceste sabotiraju Vladu KS. Zar ste mislili da je njima stalo da građanima bude bolje?
Cekaju da neko nastrada i onda ce ga popraviti...
prave vidikovac na trebevicu , pa ne mogu most u isto vrijeme pravit most je trosak , u vidikovcu su pare pa onda nije ni problem sto nam ulice izgledaju ko propala kaldrma
Sabur, sabur, sabur. Kljucna strategija nase vlasti. A vala i ovi ljudi samo hodaju, đah tam đah vam.
Most u halilovicima jos nije popravljen. To ,, nikada " je viska...
put za tuzlu..rok radova januar 2109...ni blizu kraja
Haj to, nego nigdje znaka da je put zatvoren. Raja se masovno okrecu bas skoro pres mostom.
SACEKAJTE IZBORE IDUCE GODINE PA CETE DA VIDITE SVECANE CEREMONIJE OTVARANJA. svima je to vec jasno treba materijala za kampanju ;)
A Forto i Konakovic nam obecavali zlata i doline. Pare iz budzeta odose za finansiranje plina a narodu zamazati oci. To su populisti