Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj \"setnica\", tekst k\'o da su Mile Budak i Ante Pavelic pisali. Ja ne znam koji je vama vise qrc u redakciji, ali znam 100% da se u ovoj zemlji ama bas nikad nije govorilo \"setnica\". Tako se ne govori ni u dobrom dijelu Hrvatske, a kamoli u BiH.
Ovaj most je jedno obicno ruglo koje je upropastilo okolinu Umjetnicke akademije i od takvog jednog lijepog zdanja napravilo seoski vasar. I arhitektu i sve one koje su odobrili ovaj cirkus treba protjerati iz zemlje.
Sarajevo mi je najlepsi grad na svetu. Redovno dolazim i uvek sam jako ushicen. Po meni to je grad-dragulj koji treba pazljivo cuvati. Da li je tako ne bih komentarisao. Sto se samog mosta tice smatram ga izuzetno interesantnim arhitektonskim resenjem i da kao takav zasluzuje da se nadje na reci Miljacki. Sa druge strane i samo Sarajevo je po trendovima u arhitekturi predodredjeno da u sebi ima primere savremenog arhitektonskog izraza u koji se moze ubrojati ovakav most. Po mom skromnom misljenju smatram da je greska napravljena u kokaciji ovog mosta. ovakvom mostu bi po mom misljenju vise \"leglo\" blizu muzeja savremene umetnosti dok bi na mestu gde se ovaj most nalazi idealno legao siroki pesacki most uskladjen u arhitekturu same akademije. Oblik novog mosta zaklonio je jednim delom vizuru na divnu arhitekturu Likovne akademije. U svakom slucaju cestitke Sarajevu na jos jednom mostu jer mostovi su svakako bogatstvo.
Bunite se za setnicu, a ne bunite se sto vam vise nigdje u Sarajevu ne nude kesu, nego vrecicu... Da dalje i ne nabrajam.
Most sam po sebi izgleda interesantno, ali u kombinaciji sa akademijom j totalni promasaj, prvo sto nema nikakve veze sa izgledom akademije i sto je njegova pozicija i ovakav oblik totalno pokvarilo pogled na akademiju.
most je pregrozan.... ko na rijeci preko puta umjetnicke akademije gradi celicno stakleno zdanje...uzassssssssssssss.... zar nije moglo biti nesto profinjenije umjesto ovog frankenstajna... svaki dan prodjem i kad ga vidim, prosto mi krivo, kao da je moj vlastiti neuspjeli projekat....
joj kako ću da pišam s a merakom sa ovog mosta
ga zvat Glavusa >D
KANTA SE OTVARA. NADAM SE DA CE I JANJE OKRENUTI,MOZDA CE NEKO GLADAN I DA NAVRATI NA (POVRATI) NA OTVARANJE.
Jel sad onaj koji ide šetnicom šetničar ili šetalo?
TOOOO CVIJEĆE MOJE DRAGO ŠETNICA I TAČKA. PARDON TOČKA
OFARBAJTE GA U BIJELO GDJE IMA CRNI MOST
Yebao vas most.
mogli ste u radicevoj napraviti garazu i parking.. tu je dobar tal..
Čekaju da prodje ramazan pa da naprave dernek
Most janjeće glavuše
Neka se most zove NAKARADIJA, to će biti u duhu naziva Drvenija, Čobanija itd...