Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogati što se muslimanski nacionalisti i unitaristi propinju na zadnje noge na svaku spomen federalizacije BiH. Pa pobogu zar Belgija nije federalna država, Švicarska također... Što njima fali?
fali sto jedva cekate zeleno svjetlo da pobijete sve bosnjake
@eumersaa Ne znam na koga se to odnosi, ali od mene pa mogu slobodno reći i od velike većine Hrvata Muslimanima ne prijeti nikakva opasnost. Naravno, od navedenog treba izdvojiti one Muslimane koji bi silom krenuli na nas...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Treci entitet ne postoji samo na papiru. Ljudi lagano po intitucijama kvazi drzave drze vazna mjesta izvlace lovu jacaju svoja mjesta zivota sahovnice se vijore za Hrvatsku navija i sl. Isto kao i RS samo sto na karti se ne vide. Samo se bosnje tjese koji pasos i l. kartu imas.
petrov ne zna jel pos'o ili dos'o..frajer znaci nema nikakav konkretan stav o bilo kojoj temi..potrcko koji jedno misli,drugo prica a trece radi
ne znam nešto mi ovaj petrov ne leži nikako.........
@mufidjeremija zato sto je ljigavac koji je potpisao i ovjerio svoje obecanje glasacima tokom izbora i isto to prekrsio cim je glasanje zavrseno.
Bit cemo ko Amerika sa 50 republika. Je*bo maku, kako se kome ku*ac digne, dodje u Bosnu da pravi svoju drzavu. Stvarno smo postali ko trafika, dodjes, kupiš, odeš.
Moraš biti degen da glasaš za SDA
Bošnjaci bi sutra potpisali živjeti u hrvatskom entitetu pa i u državi, ali ne smiju od svojih glavonja. Bujrum.
turska posla
a gdje su to turci sreco
ma mislio sam samo na naslijeđenu podmuklost, laži, petljanja.....i tako to. inače, meni se priviđaju samo turkinjice u duge haljinice :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
RADI DEGENA I OSOBA KAO BosanskiGazija5 , mi smo dobili naziv GLUPI BOSANCI.
Panika u Sarajevu haha
... Sto? Ko je pobjegao iz Sarajeva??
Treći entitet: - zapadnohercegovačka ž, - posavska ž - hercegbosanska ž (poznata u 24% kao Livanjski kanton) - sve općine HNŽ južno od Mostara, - pola Mostara, - Doljani i Risovac (od Jablanice) - Rama - Kreševo i Kiseljak i istocni dio općine Fojnica koji se naslanja na Kreševo - Nova Bila - 30% općine Uskoplje/ G. Vakuf - većina dijelova općina Vitez, Busovača i Novi Travnik - pola Jajca i Dobretići - Usora i Žepče bez Željeznog polja
a di dio tuzle, ili to nisu pravi hrvati posto nisu ubijali bosnjake?
... Moracete puske u ruke bgm,:)) mozda vas ostane ko i u PC:)))
Nista bosna nista hercegovina samo hrvatska republika Herceg Bosna. Bez turaka, talibana, i balija
Kazes jedno jednima, kazes drugo drugima: ti sa svima dobar, a oni jedni druge optuzuju da lazu. POLITIKA!
Brale moj to ti je UJO isti preko Drinski ceto.
Kreatori lazi od ranije poznati narodu.
Državno uređenje je jedno a ova škutorsko-četnička podjela BiH je čisti nacional-šovinizam i nastavak Karadžić-Bobanove politike etnički čistih teritorija i svi koji se jasno ne opredjele protiv iste su na strani ovih ratnih politika 90' i nisu prijatelji Bosne.
Pokušaj da hrvati hoće da uspostave treći entitet, odnosno zločinačku izdrkotinu hzhb, čije je stvaranje pred međunarodnim sudom već osuđeno kao Udruženi Zločinački Poduhvat jednaka je eventualnom pokušaju stvaranja Trećeg Rajha od strane Njemačke.......trećeg entiteta nema bez rata, pa izvolite nam ga hrvati....SMRT zločinačkoj izdrkotinoi hzhb-UZP i svim hrvatima, hrvaticama i posebno hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji