Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstori se zijanili kad im je gazda dosao i tekao,ostavi rigips i krecenje,idemo u Sarajevo graditi most !
Prije nekih 40-50 godina na Željeznici su na Ilidži napravljeni vodozaštitni nasipi koji su ozelenjeni i estetski se lijepo uklopili u korito rijeke.. U Zadnjih 15-20 godina Ilidžanske političke elite ( horde barbara) su u koritu rijeke Željeznce , dakle iza nasipa,napravile niz velikih objhekata: 2-3 restorana, džamiju , nekoliko ogromnih zgrada visočijh od 10 sp.
Osim toga ove ''barbarske'' elite su kršile pravila: o visini zgrada zbog blizine aerodroma, pravila vodozaštitne zone Sokolović, Hrasnica, Vrelo Bosne, ušle sa gradnjom u zeleni pojas Igmana....
Ma pljujte vi po Porobiću koliko hoćete, svako pametan zna da je ovo posljedica "inžinjera" koji su diplomirali u Travniku, Kiseljaku itd. A radnici i firma su radili sve pod tuđim nadzorom. Ovi vaši komentari i osude su dokaz da je bh. mentalitet stao negdje u srednjem vijeku!
Hajmo Tender neke Firme nekog Gradinaćelnika i donacija poziv po marku i eto mosta i para u dzepu.. Drzat ce makar 3 godine
recite sejdi FAŠISTI da vam primsti Pelješki , jednako će ga stopirat ,moćan neki sejdo RASIST
ja glupsona pravit most u ovo vrijeme kad je ne predvidiv vodostaj
Zelja srusila most ,a dubina vode metar kad nadidje od kise.
Sta je reci... kvalitet...
Treba imati razumijevanja. Ko je mogao očekivati naglo topljenje snijega tokom zime. Tako neočekivano.
Vidi naslova ovoga novinskog članka. Kaze veci djelom devastiran. A porobic kaze steta je samo oko 80-100.000 KM. znaci sve skupa ispade 200.000KM. pa gdje ode jos milion i dvjesto hiljada. Sve sto nije matematički dokazivo nije ni istinito, pa tako ni ovaj most. Ovakve mostove u Kini djeca prave na opstetehnickom . E moj Porobicu. trazi advokate moj ti je savjet. Najslabija karika ce da naj..e.
ovdje piše da je most vrijedan 1,4 mil KM većinom devastiran, sljedeći članak kaže šteta 80000 do 100000 KM. Ko laže????
Bolje da ga je srusila bujica sada i da nema zrtava, nego da ga je srusila za par godina i da neko nastrada. Dobar test.
sta ce sad arapi kako ce na kurvanje
To se zove kvalitetna gradnja. Kladim se da firme koje gradile most imaju ISO certifikate.
Jao u kini izgradnju nebodera od monsuna zastite kod nas 20cm porasla mala rijeka i sve odnese hahahhahahaaahahaah al ok nisu ocekivali iznenadilo ih :)
Ko je dozvolio da IZGRADNJU mosta vode AMATERSKE FIRME !!! Glavni izvođač, Podizvođač, Nadzor ??? TZI kao PROJEKTANT je poznata firma.... ALI... Projekat je trebao predvidjeti sve moguće RIZIKE tokom IZVOĐENJA radova !!!
svi nam se smeju...... :(