Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mijenjate imena. De radite jednom nešto pametno za gradjane stokho nesposobna!
E, to je taj akademk, nekadasnji profa marksizma, koji je ubio Bosanca i napravio "Bosnjaka". Covjek koji nije bio ni kvalifikovan da tumaci historiju BiH, Inace, njegovi su porijeklom iz Hrvatske. Njegovi su pobjegli iz Zagreba u BL i presli na Islam.
Bosanac izmisljeno ime, Bosnjak pravo ime, to znaju svi sa bar malo znanja o historiji
Matori kreten
Eh da nas je on vodio kad se SDA osnovala, sad bi bila druga drzava i druga prica.. ali i on napustio tonuci brod zvani SDA, jos tada kad je vidio kakvu Alija bagru oko sebe sakuplja i sta mu je namjera (obezbijediti sincini sultanat)... 93-94 ratuje se na 15 metara od predsjednistva, Aljo kuje zakon o privatizaciji... da smo slusali velike umive kao Filipovica danas bi ovo bilo Republika Bosna i Hercegovina.. covjek imao konekcije u cijelome svijetu.. a Aljo u Kuvajtu.. e bosnjo mosnjo glupi..
Ispade da je most stoljecima cekao da se nazove po Filipovicu.
1 od top 10 intelektualaca na Balkanu. Potpisao sporazum sa Milosevicem po kojem se ne bi desio rat u Bih ,koji su Izetbegovici proglasili nevazecim. Sve poslije toga pa do danas je " Pogledaj dom svoj Andzele "
jedino posteno svedoci sa zulfukarpasicem da je 92g sloba nudio aliji da bude prvi predsednik krnje sfrj.da nacelnik GS bude stalno musliman.da gradjani rodjeni u bh sluze vojsku u bh.i jos gomilu ustupaka.alija je to odbio i odveo bh u krvavi gradjanski rat.da nije,umro bi on,sloba,mozda bi se sve mirno raspalo referendumom a mozda bi sad bili srednoevropska sila sa 13 mil stanovnika,ozbiljnom privredom,vojskom
izlapeli tunjo pricao u emisiji kad je bio kod kraljice elizabete.kraljica pita tunjovu zenu kazuje tunjo pa kako je u sarajevu.hanuma odgovara jako tesko,u sarajev dnevno gine stotine ljudi.mnogo su lagali.cnn je izvestavao o stotinamahiljada mrtvih muslimana.94 silajdzic je rekao da je silovano 50000 muslimanki.posle rata prijavilo se 3000 zena da su silovane na sve 3 strane.nek je 5000 sramota a ne znam zasto bi i kad prijave dobijaju neku pomoc,to je manje mnogo od 50000
Jel' mu ime Muhamed, nije dobar s glavom. Povijest ne poznaje nijednog inteligentnog Muhameda. Najpoznatiji je onaj napušeni pedofil, koji je patentirao alaha.
Možemo se svađati ali nemoj da vrjeđaš Ljudima vjeru odnosno Poslanika, stvarno prelaziš granice. Idi Ljudima reći u lice stokko jedna
Reci to nekome u lice gnjido vlashka pa da vidimo kako bi bio okrenut na ražnju...
bravo
Ova budala je učestvovala u izmišljanju tzv bošnjaka u podrumu hotela. Krili se u podzemlju ko pacovi, dok su hrabri ljiljani zlaćani kopali tunel ispod aerodroma. Hrabro su bježali u hrvatske hotele na Jadranu.
hitno se javi psihologu i ponesi ovaj svoj komentar, primit ce te preko reda!!!
Istina boli...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobra ideja.
I treba, 100 %
Bošnjak hrvatskog porijekla iz Zagorja koji bi najrađe živio u Srbiji dobiće most. Ali čovjek mora biti iskren i priznati da je kod Bošnjaka upravo on bio akademik i diplomatska ličnost bez premca. Njegov najveći uspjeh je kad ga je Alija 94 poslao u Beograd da se dogovi sa Miloševićem. Krajem 94 stajao dogovor pred potpisom. Bošnjaci dobili više nego Srbi u BiH. Hrvati bili gubitnici. Alija već uzeo pero u ruku kad SAD zovu i nema potpisa.
Uzasi postmoderne
Fuuuj
Muhamed Filipovic, jedini islamizirani Hrvat medju islamiziranim Srbima iz SDA, je uspio ono sto nije fra Ivan Jukic. Uspio je islamizirane Srbe napravit Bosnjacima. Doduse, ne znam da li zbog toga ili neceg drugog, radikalne struje iz SDA su ga vrlo brzo otjerale dalje od Alije. Vjerojatno jer se protivio podjeli BiH, koju su zagovarali mnogi u SDA.