Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sebe onda sankcionišite prvo
Sad ce ih stavljati na najcrnju listu ikad kazu toliko je crna da je crnja od pakla toliko je crna ustvari da se nijedno ime na njoj nemoze procitati od crnoce
Evo svi koji su se prepoznali u ovoj izjavi sijeku vene i rone suze.... Ubuduće sankcije štampajte na toalet papiru da bar neke koristi od njih bude.
Je li ova stvarno misli da smo mi toliko glupi da ne vidimo koliko su te sankcije efikasne. Likovi završe na crnoj listi , a onda uđu u vlast i to na veće nivoe, i onda ista ta Amerika pohvali te poteze!!! Haloo???
procitaj ponovo glupost koju si napisao😂😂
Čekaj magarče da trava naraste
Cavara još više unaprijeđen dobijanjem Američkih sankcija ,čemu vam služe ,fakat ne znam!?