Sastanak Inzko - Davutoglu
0
"Moraju se smanjiti političke tenzije u BiH"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tenzije će e smanjiti kad se uspostavi treći entitet.
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU HRVOJE JOIN TO YOUR BROS , DON\'T BE ALONE IN 30 YEARS
tambura, budi realan! ovdje svi politicari manje ili vise koce procese demokratizacije i normalizacije stanja. Njima jednostavno prosperitetan narod ne odgovara jer takav narod pocne misliti svojom glavom!
Valentin MajMoončić Inzko napravi s.r.a.nj.e stavljajući reketaše, crnokošuljaše, pljačkaše i atentatore u Vladu FBiH umjesto u KPZ Zenica pa onda govori kako se trebaju smiriti tenzije. Nabijem ga ja zajedno s njegovim tenzijama i političkim favoritima na K.
ja na primjer volim podudlati srblju,a posebno volim da se namjestim pa da mi srblje rasturi moju tamburu smrdljivu...
E SRBLJE DA NISI RATKOV MOZDA SINCIC...KAZU UMAKAO JE KAO MALO KO U BOSNJAKINJE A I SAM SI SE HVALIO DA SI GENERALSKI SIN!? AHAHHAHAHAH SRBLJE NASE:)))
Prijeti, omalozava, negira genocid, fasistoidna retorika mrznje i td...To je Dodik i genocidna tvorevina...!!!
Kako ce se smanjiti politicke tenzije u BiH-e kad kasapin po profesiji Dodik blokira svaku mogucu funkciju demokracije i prosperiteta...?!!!
is ours!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU
naporan si!