Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve do jednog bosnjaka koji ucestvuju u skupstinama i vlasti u tom kantonu i u opstini Jajce su pokrenuli ovaj proces i iza tih bosnjaka stoje 100 posto bosnjacki glasovi .znaci ovaj celavac pokusava ugusiti demokratiju i pravni sistem
E grebi ga Moore, gledas po Hercegovini godinama cistokrvni apartheid i pravis se blesav i ti i Inzko i kad dobri Bosnjani koji su inace vecina u Jajcu, sad i prije rata, kad oni odluce da uvedu svoj jezik i svoje simbole, ti se bunis? Hajde ga pocuclaj onako reda radi, mozda budes cinican i ingorant manje!
OSCE je postao prosrpska organizacija i njihovo osoblje provodi prosrbsku politiku, a narocito u sektoru obrazovanja.
A sto ovaj ne povede malo racuna o nacionalnom sastavu svog osoblja i etnickom ciscenju "nesrbskog osoblja" u okviru samog OSCE-a?
ovaj Incko i Wigemark mogu da snime spot za Corbinu pjesmu: "zasto uvijek qurcu sviram"
ovaj DORATan je najveći neprijatelj Bošnjaka! ovaj islamofobični fašista se protivio reviziji tužbe protiv srbije za genocid i tako stao na stranu genocidne gamadi! Ovom fašisti nije smetalo što su bošnjački đaci u bosanskom kraljevskom Jajcu morali do sada da uče po nastavnom programu strane zemlje i kada su odlučili da osnuju školu po bosanskom nastavnom programu to postaje problem!
Dos'o Moore u istocnu Bosni da posjeti OSCE-ove projekte i njegovi sluzbenici ga odveli u Rudo gdje ima 1,3 povratnicke djece. Zasto nije otidao i posjetio skolu u Medjedji u Visegradu gdje djeca uce na tecnoj ekavici? Ili zasto Moore nije posjetio Bosnjacku djevojcicu u Rogatici, koja je pokusala izvrsiti samoubistvo zbog sikaniranja u skoli? Kvalitet OSCE-ovih projekata i njihov doprinos bilo kakvom napredku u skolstvu u istocnoj Bosni je ravan nuli!
Mandić je oslobođen krivice da je za vrijeme intervjua na “Elta” televiziji izazvao mržnju ili netrpeljivost kazavši da su zločini u Srebrenici nad Bošnjacima bili PRAVEDNA OSVETA!! Sud BiH: Oslobađajuća presuda optuženima za izazivanje mržnje i netrpeljivosti. Eto dokle su nas dovele te NAZI/onalisticke podjele. Dozivjela sam ovu presudu kao licni samar jer su mi 4 clana obitelji bili zrtve zlocina pocinjenim nad civilima .
To takodje dozivljavam kao samar civilizaciskim vrijednostima o kojima toliko pricate, a vi gospodo iz MZ dal i vi to dozivljavate kao samar civilizaciskim vrijednostima ?
@princsavojski Uglavnom istocna Bosna.Ono sto je bitno jos uvjek nisam nasla ni koscicu od jednog clana porodice do dan danas.Nestao bez traga ,odveden iz vlastite kuce.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
jarane tebe levate zadnjih 10 godina ko malo dijete ove nase seoske varalice.
Da li ce mo to naizad dobiti podrsku od MZ u borbi za demokraciju ,ljudska prava ...
Nećete, ne uklapate se!