Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poštovanje gosp. R. ulemi, jedini je nosio bijelu traku.
Ni Evropa ni Amerika nemaju s kime raditi od Bošnjačkih politicara,nasi politicari neznaju sta zele odnosno izdajnici su i spijuni Srbije. Dok recimo oni na kosovu imaju s kime raditi jer i narod Kosova i politicari Kosova imaju samo jedan cilj a to je nezavisnost suverenitet i integritet zemlje bez ikakvih entiteta i podjela i tu nema price,oni su spremni poginut za to a u nas Silajdzic kaze treba ukinut entitete sutradan izadje Izmetbegovi kaze ne treba,neka entiteta itd itd,jadni smo mi bogami.
Drzava RBIH-a propada vec 20 godina zbog \"politicara\" a PROPAST ce SKROZ kad LAGUMDZIJA POCNE DIJELITI DRZAVNU I VOJNU IMOVINU ENTITETIMA ! SESTORKA ILI PETORKA SV.INJA NA VLASTI S TRI PINGVINA PREDSJEDNIKA DOBRO JE I DO DANAS OPSTALA DRZAVA KO I KAKO UPRAVLJA S NJOM! Hvala Americkoj Ambasadi, Patricku Moonu i Gospodinu Moore-u na podrsci !Da nije USA sta bi bilo da drzavom RBIH - m?! Svaka cast RE.ISU CE.RICU NA BIJELOJ TRACI I BIJELOM SREBRENICKOM CVIJETU !
imA LI cuge na ovom prijemu???? ;))))))))))))))))
NA SVIH 24% TREBA ZAKONOM UVESTI SVAKODNEVNO NOSENJE BIJELIH TRAKA NA RUKAVIMA, KAO I (CISTIH) CARSAFA NA OTVORENIM PROZORIMA, OSOBITO U ZIMSKOM PERIODU. TAKO CE SJECANJE BITI SVAKODNEVNO NAZOCNO. SUKLADNO S OVIM SVI BOSNJACI U DIJASPORI BI SE TREBALI SOLIDARISATI SA BOSANSKIM, SANDZACKIM I HERCEGOVACKIM BOSNJACIMA.
kalas, jarane, Zuki je sam kriv sto se ofirao ! pogledaj mu vozni park, kao da i Sandzak izvozi 1.000.000 barela nafte dnevno ...
@ampak cetnnicko-krstaska masinerija se vec dala na sasijecanje opasnosti koja im prijeti ! cak i ovako malobrojni i nemocni Bosnjaci muslimani su opasnost za Smrdiju ! http://www.youtube.com/watch?v=hdYK6GXIe_U tekbiri se ore Smrdijom ! http://www.youtube.com/watch?v=rhneRPlRNyQ&feature=related sta se cekalo do sada ako je muftija kriminalac ? jel su li to ga mozda stedjeli jer ga vole pa ga nisu htjeli progoniti ili mozda ima mocne saveznike u vlasti Smrdije ?
drago nam je da sada shvatate da je nasa drzava bosna i hercegovina,da da bosna i hercegovina a ne samo bosna.nema bosne bez nase HERCEGOVINE ponosne.zbogom bosno odoh u HERCEGOVINU . . KISS VAS I NAS HERZOG IZ DRINOVACA I GRUDA
Pa gospodo draga,kome ste onda htjeli da pomognete,ako VAM je to izgovor,da niste mogli zbog POLITIOCARA\'koji upravo i Vode bih i njima i jeste neophodna POMOC ???
@AK 47 kalas, jarane, Zuki trenutno ima drugih problema ... prica se da su mu oduzeli BMW X6 i da, od tada, kao lud hoda oko kuce i pjeva : \"Oh Lord, won\'t you buy me a Mercedes Benz ? My friends all drive Porsches, I must make amends. Worked hard all my lifetime, no help from my friends, So Lord, won\'t you buy me a Mercedes Benz ? \"
Sutra komplet budzetski korisnici na Dzuma namaz u 13.00 h i onda kuci. Sta\'s drugo plata svakako ide, drzava stoji u mjestu. Slusaj sta ti hodza kaze, a ne radi ono sto on radi (izuzetaka uvijek ima, ali malo).
Ima li ko u ovoj drzavi da se skine s vlasti nakon par godina, cisto onako pred Bogom da se pogleda u ogledalo i kaze, ja dvije godine na vlasti, a drzava na istom. Bio vjerski ili politicki sluzbenik. Izgleda da cemo ipak morati cekati Sudnji dan da bi oni to priznali.
all.ahimanet, gospodine Moor, i prestanite se pretvarati da bas nista ne razumijete ! 50% drzavljana zemlje Bosne ne zeli da zivi u drzavi u kojoj ce se sutra desiti neko \'Bosnasko proljece\' i u kojoj ce pobijediti neko bosansko Muslimansko Bratstvo ... razumijete vi to dobro, gospodine Moor, jako dobro ... i, all.ahimanet, jos jednom
hajde sto oni igraju kako drugi sviraju nego sto si ti ubjedjen da je neko prodan, bola svi smo mi marionete, a ti se samo nadaj da neko nesto radi drugacije nego kako mu sviraju
prokleti politicari a onda i mi s njima jer ih mi biramo !
Jeste to je taj genije.Buducnost nam je crna s njim